Editörün Seçtikleri Soğuğa meydan okuyan tasarımlar Fjällräven

Soğuğa meydan okuyan tasarımlar Fjällräven

12.02.2018 - 14:59 | Son Güncellenme:

Fjällräven, fonksiyonelliğiyle öne çıkan ve şehirde de rahatlıkla kullanılabilen zamansız koleksiyonlara imza atıyor.

Soğuğa meydan okuyan tasarımlar Fjällräven

Outdoor ürünleriyle 1960 yılından beri İsveç’in ikonik markalarından biri haline gelen Fjällräven, fonksiyonelliğiyle öne çıkan ve şehirde de rahatlıkla kullanılabilen zamansız koleksiyonlara imza atıyor. Şehirde soğuğu sahiplenerek, konforu ve kendine özgü tarzını korumayı başaran Fjällräven, doğadan ödünç aldığı renkleri montlarından berelerine, çantalarından pantolonlarına kadar her ürününe taşıyor.

Tek sezona yönelik parçalar yerine, uzun soluklu kullanılabilecek, zamana meydan okuyan dayanıklı tasarımlara odaklanan Fjällräven, yıllardır eklenerek büyüyen koleksiyonuna her yıl yeni teknolojiler ekleyerek inovatif yanını da ortaya koyuyor. 1972’den günümüze kadar koleksiyondaki yerini koruyan Greenland Winter parka, her yıl yenilenen teknolojisiyle G-1000 kumaşı sayesinde bunun en güzel örneklerinden biri.

Su ve soğuk havayı geçirmeyen Yupik parkaların, doğa koşulları için tasarlanan modern atkı ve berelerin yanı sıra, dünyanın her yerinde bilinen ve çok beğenilen Kanken çantalar da Fjällräven’in imza ürünlerinden...

Fjällräven seçkisinde kişisel dokunuşlarınızla farklılaştırabileceğiniz laptop, kamera ve mini seyahat çantaları gibi birçok farklı ürün de bulunuyor. G-1000 kumaşıyla tasarlanmış fonksiyonel ve pratik Fjällräven çantalar, çeşitli renk seçeneklerinin yanı sıra, farklı ebatlarıyla yoğun iş hayatı için rahatlıkla değerlendirilebilir.

Fjällräven’in ürünleri Türkiye’de vitruta.com online satış sitesinin yanı sıra; Beymen, Wepublic, Galeries Lafayette ve Vakkorama mağazalarında satışa sunuluyor. Kanken çantaların Türkiye’deki en geniş renk skalasını ise kankenist.com’da bulmak mümkün.

Yazarlar