Editörün Seçtikleri Soğuklara kısa ara

Soğuklara kısa ara

31.01.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Soğuklara kısa ara

Soğuklara kısa ara


Ankara Milliyet

       Yurtta hava sıcaklıkları bugün ve yarın biraz artacak, ancak çarşambadan itibaren yeniden düşmeye başlayacak.
       Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bugün öğleye kadar Akdeniz Bölgesi, Güney Ege, Marmara'nın doğusuyla Batı Karadeniz kesimleri sağanak yağışlı olacak. Marmara ile iç kesimler yer yer sisli, diğer yerler ise az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar, güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
       Karadeniz'in batısı, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısıyla Doğu Anadolu'nun kuzey ve batı kesimleri bugün yağışlı olacak. Yağışların, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yağmur, Marmara'nın doğusuyla Batı Karadeniz kıyılarında karla karışık yağmur, öteki yerlerde ise kar şeklinde olması bekleniyor.
       Yarın Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin doğusu kar yağışlı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin doğusu karla karışık yağmur, Marmara Bölgesi ile yurdun diğer kesimleri sisli olacak. Çarşamba günü ise Türkiye'de yağış beklenmemesine karşın hava sıcaklığında düşme bekleniyor. Çarşamba günü yurdun güneybatı kesimleriyle Doğu Karadeniz bulutlu, Marmara ile iç kesimlerde sis görülecek.


Yazarlar