Yaşam Sohbet faciası

Sohbet faciası

13.06.2010 - 00:26 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’da bir yolcu otobüsünün ters şeride girerek altına aldığı otomobildeki 5 kişi yanarak öldü. Otobüs yolcuları, kazanın şoförün hostesle sohbet ettiği sırada meydana geldiğini ifade etti

Sohbet faciası

Şanlıurfa-Mardin karayolunda bir yolcu otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobildeki 5 kişi hayatını kaybetti.
Mardin’den İstanbul’a giden Abdullah Soru (39) yönetimindeki yolcu otobüsü önceki gün 22.30’da Çoban Deresi mevkiinde şerit değiştirince karşı yönden gelen ve içerisinde 6 kişi bulunan Cenap Çiftçi (31) yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle araçlar alev alırken, otobüsteki yolcular son anda tahliye edildi. Kaza sonrası itfaiyenin müdahalesi ile güçlükle söndürülen yangında, küle dönen otomobilde bulunan Mehmet Turan (39), Ali Turan (37) çocukları Mehmet (5) ve Sümeyye (1) yanarak can verdi. Ağır yaralanan Cenap Çiftçi ise götürüldüğü hastanede kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan Zeytin Turan’ın (32) ise tedavisine devam ediliyor.
Otobüs yolcuları ise otobüs sürücüsünün yolda kadın hostes ile sohbete dalıp şerit değiştirmesinden kaynaklandığını iddia ederek otobüsün muavini ile tartıştı. Yolcuların yumruk atıp linç etmeye kalkıştığı ve taşlarla kovaladığı muavini jandarma kurtardı. Kazadan sonra kaçan otobüs şoförü Soru gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Sohbet faciası

Yazarlar