Dekorasyon Sömestr Tatili, Çocuğunuz Adına Parti Düzenlemek İçin En Güzel Bahane!

Sömestr Tatili, Çocuğunuz Adına Parti Düzenlemek İçin En Güzel Bahane!

26.01.2012 - 11:10 | Son Güncellenme:

Çocuğunuza özel bir parti planlayacaksanız, “nereden başlamak gerek?” sorusunu parti uzmanları şöyle yanıtlıyor: İşe temayı bulmakla başlayın! Bunun için, çocuğunuzun en sevdiği “film”, “oyun”, “TV programı” ya da “masal”dan faydalanabilirsiniz.

Sömestr Tatili, Çocuğunuz Adına Parti Düzenlemek İçin En Güzel Bahane

Tatil için iki tema önerisi Balonevi Party Store'dan...

Belki tatil, belki de karne hediyesi olacak ise partiniz “Sen bir Yıldızsın Partisi” düzenleyebilirsiniz. Tema yıldız olunca ışıltılı davetiyeler, mekanın her yerinde film yıldızlarının fotoları, elden ele dolaşan plastik bir mikrofon, içi şekerle doldurulmuş gitar şeklinde bir pinyata ile davetlileri Hollywood havasına sokabilirsiniz…

Çocuk partileri oyunsuz olmaz: Bizim önerimiz “Ben bir yıldızım yarışması”. Her çocuk en sevdiği ünlüyü seçsin, yani o olsun. Diğerleri de sessiz sinema oynar gibi sorular sorsun ve kim olduğunu bulmaya çalışsın. “Şarkı söylüyor musun?”, “Ödül aldın mı?” gibi gibi. Vereceğiniz ödülü de önceden anons etmeyi ihmal etmeyin!

Haberin Devamı

Ve başka bir parti teması!

“Kahramanım Winnie The Pooh Partisi”, sevimli ve arkadaş canlısı bu ayıcık ile yakın arkadaşlarını konu alacak eğlenceli bir partiye dönüşebilir. Daha küçük bir çocuk grubu için olabilecek bir tema bu. Tüm davetlilerden gelirken kendi ayıcıklarını (en sevdikleri oyuncaklarını) getirmelerini isteyebilirsiniz, onlar da davetli! Winnie’li külah şapkalar, tüm gürültüsüne rağmen partiye neşe katacak borozanları da dahil etmeyi unutmayın. Winnie bala bayılır. Tüm tatlıları ballı yapmayı, onlara bal yedirecek fırsatları hayal gücünüzle yaratın, deriz. (Misafirlerinizin partinizde evin altını üstüne getireceğini bildiğimiz için, masada kullan-at ürünler kullanmanızı öneririz.) Bu partide, en güzel aktivite ayıcık boyama olabilir, bunu herkesin kazanacağı bir yarışmaya dönüştürebilirsiniz. Yaş küçüldükçe,herkes açıkça kazanan olmak ister, bizden söylemesi, hepsinin hediyesi de aynı olmalı.

Yazarlar