Stil Sorumlu Blog: Bize İyi Kalbin Gerek!

Sorumlu Blog: Bize İyi Kalbin Gerek!

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Bize İyi Kalbin Gerek’ projesi HIV/AIDS bilinci oluşturmaya çalışılan ve Pozitif Yasam Derneği'nin de desteği ile yürüyen bir fotoğraf sergisi.

Sorumlu Blog: Bize İyi Kalbin Gerek

Sergi kapsamında, fotoğrafçı Dilan Bozyel’in objektifine poz veren blog yazarları ve sosyal medya kişilerinin kareleri, 1 Ekim Cumartesi’den itibaren Taksim metrosunda, Talimhane’ye doğru yürüyen bantlarda olacak.

Haberin Devamı

Sorumlu Blog: Bize İyi Kalbin Gerek

29 Eylül gecesi düzenlenecek açılış etkinliğinde Pozitif Yaşam Derneği üyeleri, bloggerlar, sosyal medya kişileri, gazeteciler HIV /AIDS bilincini doğru şekilde aktarmaya destek için bir araya gelecek.

Sorumlu Blog: Bize İyi Kalbin Gerek

Modazon olarak destek verdiğimiz bu projenin açılış gecesini takip ediyor, geceden kareleri ve sergiden detayları yayınlıyor olacağız. Siz de Taksim metrosundaki sergiye mutlaka bir göz atın deriz…  

Projeye Katılan Sosyal Medya Kimlikleri;

Pucca, Ceri Levis , Onur Yuksel, Koray Caner, Serapla Moda, Zet Fashion, Cindrella Under The Umbrella, Moda Cadısı, Modenise, Atgotten, Kim Lan Bu Hayatimin Erkegi, Pipi Disko, French Oje, Twitdayı ,Can Direkli, Alışveriş Cini, Fashion By Siu, Bilun Şen, Stilize, Styleboom, Miray Uçar

Yazarlar