Aile Spectacular Acrobatıcs 30 Kasım'da

Spectacular Acrobatıcs 30 Kasım'da

28.11.2007 - 11:37 | Son Güncellenme:

"SPECTACULAR ACROBATICS" akrobasi, kung-fu, dans ve Çin operasını harmanlayan ve heyecan verici içeriği ve görsel zenginliğiyle Çin'in ruhunu yansıtan ve her yaştan izleyiciyi cezbeden görkemli bir gösteridir.

Spectacular Acrobatıcs 30 Kasımda

Çin kültürü, 5 bin yıldan uzun görkemli bir tarihe sahiptir. Çin akrobasisi ise, 3 bin yıldan eski geçmişiyle bu tarihi kültürün önemli bir parçası olup, "Doğu sanatlarının incisi" olarak anılmakta ve günümüz insanına Çin kültüründen ihtişamlı portreler sergilemektedir.

Haberin Devamı

Çin'in en büyük devlet akrobasi grubu olan Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu'nun altın madalyalı üyeleri tarafından icra edilen "SPECTACULAR ACROBATICS" Çin Kültür Bakanlığı tarafından seçilerek, Çin Halk Cumhuriyeti'nin 50.kuruluş yıldönümü kutlamalarında sunulan akrobasi gösterilerinden birisi ve Çin'in 2008 Olimpiyatları tanıtımı için devlet desteğiyle yurtdışına gönderdiği bir gösteri olan "SPECTACULAR ACROBATICS" Çin'de ve uluslararası sahnelerde 1000'in üzerinde gösteri yapmış ve akrobasi ile sanatı bir arada yoğurarak, 'akrobasi' sözcüğüne yeni bir anlam kazandırmıştır.

Bu akrobasi kültürünü temel alan "Spectacular Acrobatıcs", akrobasi sanatını dövüş, dans ve opera sanatlarıyla birleştirerek, özgün sahne tasarımı, ileri ses ve ışık kompozisyonlarıyla izleyicilere farklı sanat tarzlarını ve akrobasi sanatının zengin tarih ve zarafetini sergilemektedir.

Haberin Devamı

"SPECTACULAR ACROBATICS" akrobasi, kung-fu, dans ve Çin operasını harmanlayan ve heyecan verici içeriği ve görsel zenginliğiyle Çin'in ruhunu yansıtan ve her yaştan izleyiciyi cezbeden görkemli bir gösteridir. 2006-2007 sezonunda TİM'de 7 gösteri sergilemek için gelen ve izleyicilerin yoğun ilgisi nedeniyle, matine ilaveleriyle 8 günde 12 gösteriyi kapalı gişe olarak gerçekleştiren müthiş "CHINA SOUL" ekibinin yeni şovu olan "SPECTACULAR ACROBATICS"'in izleyicilerin büyük ilgi ve beğenisini kazanacağı şüphesizdir.
Spectacular Acrobatics
tarih : 30 Kasım Cuma, 21:00 - 02 Aralık Pazar, 15:00
mekan : Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Yazarlar