Stil Sunday21 2012 Yaz Reklam Kampanyası

Sunday21 2012 Yaz Reklam Kampanyası

23.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Güneş ne kadar yakıcı olsa da yaza doyamadığımız şu günlerde, Sunday21 2012 Yaz reklam kampanyasıyla denize ve kumsala olan açlığımızı tetikliyor!..

Sunday21 2012 Yaz Reklam Kampanyası

Eskiden yaz mevsimi geldiğinde sakin yerlerin arayışına girer, doyasıya dinlenebilmenin hallerini kurardık. Şimdilerde ise tatil kavramı farklı bir boyut alarak, eğlencenin ve modanın önem kazandığı bir hale dönüşmüş durumda. Hareket dolu 'beach' partileri son hız devam ederken, artık ne giyeceğimizi haftalar hatta aylar öncesinden düşünmeye başlıyoruz. Haliyle yaz aylarının gelişiyle güzel ve canlı görünmek için alışverişe ayrılan zamanlar da doruklara çıkmış oluyor.

Haberin Devamı

Sunday21 2012 Yaz Reklam Kampanyası

Sade giysilerin inişe geçtiği 2012 yaz modasında, Sunday 21 reklam kampanyasıyla ultra çarpıcı renkleri sahillere sokuyor. İncelediğimizde içimizin eridiği kampanya çekimlerini ise Vito Fernicola gerçekleştiriyor. Milano merkezli marka, eğlenceli kampanya kareleriyle ve iddialı tasarımlarıyla takipçilerini etkilemeyi bu yaz da başarıyor. Kadın ve erkek için oluşturduğu neşeli ve genç tarzı, ironık baskılarla güçleniyor. Parlak tonların zirvede olduğu koleksiyonda, neon renkler zirve yapıyor. Şeftali, limon sarısı, nane, fosfor yeşili ve pembe gibi dikkat çekici tonlar tasarımların iddiasını arttırıyor.

Sunday21 2012 Yaz Reklam Kampanyası

Modanın İtalya'dan sorulduğunu ve ilginç fikirlerin oradan çıktığını bir kez daha görüyoruz. Logolar ve pop kültürü, genç markanın temel özellikleri olarak uzun süredir karşımıza çıkıyor. Mini elbiseler, göbeği açıkta bırakan 't-shirt'ler, bacaklara cesaret getiren mini şortlar, tiril tiril uzun elbiseler ve simetrik kesimli etekler koleksiyonun anahtar parçaları oluyor. Gösterişin ve özgürlüğün birleştiği tasarımlarda, 'rock and roll'un dokunuşunu hissedebiliyoruz. Püpüler logolarla tasarımlarına hareket getiren marka, yaratıcılığında sınır tanımıyor. Samimi olmasınının yanı sıra sportif bir tarzı hayata geçiren Sunday 21 kampanya görselleri, bu yaz için ideal stil önerilerini de sunmuş oluyor.

Haberin Devamı

Sunday21 2012 Yaz Reklam Kampanyası

Adeta sörf ruhunu içimize aşılayan Sunday 21 2012 Yaz kampanyasının görsellerini yakından incelemek için galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz;)

Yazarlar