Editörün Seçtikleri Tarihi atmosferde, geleneksel iftar sofrası

Tarihi atmosferde, geleneksel iftar sofrası

22.07.2011 - 11:16 | Son Güncellenme:

Yaklaşan Ramazan ayında dostlar, iş arkadaşları ve aile ile paylaşılacak iftar sofralarının en güzel adresi, bu anlamlı günleri tarihi atmosferinin ihtişamıyla taçlandıran Pera Palace Hotel...

Tarihi atmosferde, geleneksel iftar sofrası

Tarihi Pera Palace Hotel, Ağustos boyu devam eden Ramazan ayında, konuklarını ihtişamlı mimarisi eşliğinde iftara bekliyor.

Haberin Devamı

Dileyen misafirlerin otelin ana restoranı Agatha’nın zarif atmosferinde, dileyenlerin ise açık havanın keyfini çıkaracakları Orient Teras’ta alabilecekleri “a la carte” iftar menüsü, haftalık olarak değişecek. Zengin iftariyelikler, çorba, börek, et veya tavuk olarak seçmeli bir ana yemek, tatlı ve limitsiz meşrubatın dahil olduğu iftar menüsünün fiyatı 85 TL.

Pera Palace Hotel’de şirketlerin, geniş arkadaş topluluklarının veya kalabalık ailelelerin vereceği büyük iftar yemekleri için de 3 farklı banket menüsü hazırlandı.

• İftariyelik tabağı, mercimek çorbası, talaş böreği, iç pilav ile doldurulmuş piliç Topkapı, kaymaklı ekmek kadayıfı ve limitsiz meşrubatın sunulacağı menü, 79 TL;

• İftariyelik tabağı, tarhana çorbası, ıspanaklı ve peynirli su böreği, süt ve taze baharat ile marine edilmiş dana şiş, cevizli-fıstıklı güllaç ve limitsiz meşrubat ile tamamlanan menü 89 TL;

Haberin Devamı

• İftariyelik tabağı, ezogelin çorbası, paçanga böreği, içli köfte, pane Çerkez tavuğu, kuzu üçlüsü (kuzu pirzola, kuzu boynu, kuzu incik), Osmanlı tatlı tabağı ve limitsiz meşrubat eşliğinde sunulan menü ise 99 TL.

Ramazan ayında dostlar, iş arkadaşları ve aile ile buluşacağınız iftar sofraları, eski İstanbul’un havasını yaşatan Pera Palace Hotel’in muhteşem atmosferinde sizleri bekliyor.

Rezervasyon için: 0212 377 40 00

Yazarlar