Moda Tasarımdan faydaya giden bir dans; Murmuration

Tasarımdan faydaya giden bir dans; Murmuration

09.11.2016 - 17:33 | Son Güncellenme:

Yüzlerce tasarımcının bir araya geldiği, içgüdüsel birliktelik hareketinden ilham alarak  bir güç yaratmayı hedefleyen harika bir proje Murmuration Design Sales

Tasarımdan faydaya giden bir dans; Murmuration

Murmuration adını gökyüzünde sanatsal hareketler yapan sığırcık sürülerinden almış. Bu ufacık kuşların birlikte, ani hareketlerle yaptıkları şaşırtıcı dans; Murmuration of starlings", "Sığırcık sürüsü mırıldanması” olarak adlandırılmakta ve en büyük yırtıcıları bile geri çevirmeye yetmeymiş.
https://www.facebook.com/murmurationdesignsales/
"Mumuration’ın içgüdüsel birliktelik hareketinden ilham alarak, yüzlerce tasarımcıyı bir araya getirip bir güç yaratmayı başaran bu proje sayesinde çeşitli alanlarda üretim yapan tasarımcıların ürünlerine ulaşmak, tasarımcılar ile tanışmak, atölye, söyleşi vb etkinliklere katılmak mümkün.

Uygun Fiyatlı Tasarım Ürünler
Proje, tasarım ürünlerin zincir mağazalardan daha yüksek fiyatlı olduğu tabusunu da yıkmak ve bir yandan da sokak hayvanlarına yardım mekanizmaları oluşturmakta.

Etkinlikler hem tasarım ürünleri uygun fiyata satın almak isteyenler hem de yaratıcı yönünü geliştirmek, projeye katkı sağlamak ve tasarıma ilgisi olanlar için oldukça geniş bir iletişim kanalı sunuyor.

Etkinliklerden her biri farklı bir kuruluşa yardım etmek için kurgulanırken, tasarımcıların bağışladığı ürünler Murmuration Design Sales masasında satışa sunulup elde edilen gelirin tamamı ilgili kurumlara bağışlanıyor.

İçinde aynı anda bir sürü faydayı barındıran bu keyifli proje hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için Instagram ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.



https://www.facebook.com/murmurationdesignsales/

Yazarlar