Stil Tasarımları göz kamaştırıyor

Tasarımları göz kamaştırıyor

31.10.2013 - 16:48 | Son Güncellenme:

Rüyalarının mesleğini yapan moda tasarımcısı Cansu Perktaş “Casly Couture" adlı moda evi ile dikkatleri üstüne çekiyor.

Tasarımları göz kamaştırıyor

Karslı bir ailenin kızı olan Cansu Perktaş ( 25) iki yıl önce Nürnberg'de kurduğu "Casly Couture" moda evi ile dikkatleri üstüne çekiyor. Terzilik ve Moda tasarımcılığı üzerine yaptığı eğitimin ardından kurduğu şirket ile Alman medyasına konu olan Cansu Perktaş, Moda çizerliğini rüyalarının mesleği olarak niteliyor.

Tasarımı, çizimi, patronu ve dikişi ile tamamen kendi eseri abiye kıyafetler, kırmızı halıda yürüyen ünlü yıldızların giysilerini aratmıyor. Yılda, yaz ve kış olmak üzere iki kez koleksiyon yapan Cansu Perktaş, 2014 yazı için 10 model,3 Ceket ve bir çanta ile göz kamaştırıyor.

Annesi Hamiyet Berktaş Tanrıverdi'nin kendisine büyük destek olduğunu belirten Cansu Perktaş, "Koleksiyonlar yaz ve kış olmak üzere bir yıl öncesinden hazırlanır. 2014 yazı için profesyonel bir çalışma içinde katalogumu hazırladım . Çizim ve modellerim Almanlar tarafından büyük beğeni topluyor. Yazılı ve sözlü basın benimle birçok kere röportaj yaptı. En son Nürnberg Consumenta Fuarında özel olarak Franken Televizyonu benimle söyleşi yaptı ve modellerim mankenler tarafından sergilendi .Daha yolun başındayım ve 25 yaşındayım.İlerde işlerimi daha da büyüteceğim. Bunun için var gücümle çalışıyorum. Bir Türk kızı olarak başarılı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Yazarlar