Tatil Tchibo’nun Yeni Mağazası Prestige Mall AVM’de

Tchibo’nun Yeni Mağazası Prestige Mall AVM’de

15.03.2011 - 13:14 | Son Güncellenme:

Enfes kahve seçenekleri ve her hafta yeni bir temayla sunulan tüketim ürünleriyle tanınan Alman Perakende Devi Tchibo, yeni mağazasını, 11 Mart Cuma günü, Prestige Mall AVM’de açtı.

Tchibo’nun Yeni Mağazası Prestige Mall AVM’de

İlk kez 2005 yılında İstanbul Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açtığı mağazasıyla Türk tüketicisiyle buluşan ve kısa sürede yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de en sevilen markalardan biri haline gelen Tchibo, lezzetiyle ünlü kahvesi ve her hafta değişen temasıyla şimdi de İstanbul Prestige Mall AVM ziyaretçilerinin hizmetinde! İstanbul, Ankara, İzmit, Antalya, Eskişehir, Adapazarı, Mersin, Adana, Denizli, İzmir, Tekirdağ ve Bursa’da faaliyet gösteren mağazalarına 44’üncüsünü ekleyen Tchibo, 11 Mart Cuma günü yaptığı açılışta konuklarını ağırladı. Birbirinden lezzetli Tchibo kahvelerinin tadıldığı açılışta konuklar bol bol alışveriş yapma imkanı da buldu. Tchibo yeni mağazasıyla birlikte 12 ilde 44 mağazaya ulaşmış oldu.

Haberin Devamı

Prestige Mall AVM mağazasının açılışı hakkında konuşan Tchibo Genel Müdürü Şenay Küçük Tanşu “Tchibo markasını insanlar mağazalarının sıcak atmosferi ve her hafta yenilenen temaları ile tanıyor ve beğeniyor. Bu sebeple her mağazamız bizim için çok önemli. Mağazamıza gelenlerin rahat etmesi için bir aile ortamı yaratıyor ve kendilerini sıcak ortamda hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye çapında büyümeye devam etmek ve Tchibo’yu sevenlerle daha da fazla lokasyonda buluşmak en büyük dileğimiz. Bu amaçla yeni yatırımlarımızla 2011’de de devam edeceğiz” dedi.

Tchibo Hakkında

Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağazası ve 120.000 satış noktasıyla tüketicilerine hizmet vermektedir. Kahve üretiminin yanı sıra tüm satış noktalarında her hafta değişen ürün yelpazesi ile kendine özgü perakendecilik anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu nefis kahve ve atıştırmalıkları tadarak atmak isteyenler için Kahve Barı ve her hafta değişen tema ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. 2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 12 ilde 44 mağazası ve www.tchibo.com.tr online satış noktası ile tüketicileriyle buluşmaktadır.