Tatil The Marmara Antalya’dan Gençlere Yüzde 30 İndirim

The Marmara Antalya’dan Gençlere Yüzde 30 İndirim

14.07.2011 - 11:19 | Son Güncellenme:

Benzersiz Antalya manzarası, kusursuz hizmet anlayışı ile The Marmara Antalya, Temmuz ayı boyunca 30 yaşına kadar tüm misafirlere tatil konaklamalarında yüzde 30 indirim imkânı sunuyor. Dünyanın dönebilme özelliğine sahip ilk ve tek oteli The Marmara Antalya’da yaz “Gençlik İndirimi”yle çok daha eğlenceli geçecek.

The Marmara Antalya’dan Gençlere Yüzde 30 İndirim

“Tasarımı ile Büyüleyen Oteller” listesine Türkiye’den giren iki Türk otelden biri olan The Marmara Antalya, 1-31 Temmuz 2011 tarihleri arasında 30 yaşına kadar tüm misafirlerine tatil konaklamalarında yüzde 30 indirim sunuyor.

Haberin Devamı



Türkiye’nin ilk ve tek dönen oteli



Otelin kendi ekseni etrafında 360 derece dönme özelliğine sahip 24 adet özel tasarımlı odanın yer aldığı Revolving Loft’ta misafirler,2 saat ile 22 saat arasında değişen zaman diliminde tüm Antalya’yı falezlerin üzerinden 360 derece izleyebiliyor.


24 saat ücretsiz internet gençlerin hizmetinde

The Marmara Antalya’da sunulan tüm hizmetler, konukların kendilerini iyi hissedebilmesini hedefliyor. Üç tarafı camla kaplı Tuti katında, misafirler e-postalarını kontrol ederken yemeklerini yiyebiliyor, tahtırevana uzanıp kütüphaneden seçtikleri kitabı okuyabiliyor. Tuti katındaki farklı konseptlerde yaratılan alanlar arasında farklı sanatçıların resimlerinin sergilendiği bir sanat galerisi, zengin kitap çeşitlerinin yer aldığı bir kütüphane, salıncak köşesi, altı adet bilgisayar, tarayıcı, faks ve yazıcı bulunan ve 24 saat ücretsiz internet bağlantısı sunan business center, konukların düşüncelerini özgürce aktarabileceği graffiti sütunu, benzersiz lezzetleri tadabilecekleri restoran, Türkiye’nin kendine özgü zengin baharatlarının sergilendiği baharat sütunu da bulunuyor.

Haberin Devamı

The Marmara Antalya’da spor, sağlık ve eğlence

Otelin içinde doğal sarkıtların oluştuğu 70 metrelik tünelden geçerek varılan falezler üzerindeki özel plajı, muhteşem Beydağları manzarası ve şehirden tamamen yalıtılmış konumuyla, misafirlerini dinlencenin kollarına bırakıyor. Havuz keyfini yaşamak isteyenler ise The Marmara Antalya’nın yüzme havuzunda serinleyip jakuzisinde stres atabiliyor.


Konuklar dilerlerse otelin modern aletlerle donatılmış fitness center’ında profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yaptıktan sonra çinilerle dekore edilmiş sıra dışı Türk Hamamı, buhar odası, sauna ve şok duşlardan oluşan kompleksinde rahatlayabiliyor.

The Marmara Antalya, toplantı salonları, açık hava diskosu, barları, 24 saat oda servisi, kuru temizleme, doktor, kasa hizmeti, kapalı otoparkı, kuaförüyle konuklarına eksiksiz bir konaklama şansı tanıyor.