Egzersizler The North Face® outdoorun 2011 trendlerini seçti!

The North Face® outdoorun 2011 trendlerini seçti!

24.02.2011 - 17:01 | Son Güncellenme:

The North Face®, outdoor giyim ürünleri ve aksesuarları konusunda sahip olduğu deneyimi, dünyanın en heybetli dağlarında, başarılı sporcularla yaptığı çalışmalar sayesinde kazandı. Geçen yıllar boyunca dağcılar ve outdoor sporcuları ile marka arasında sağlam temellere dayalı bir ilişki oluştu. Sporcular tarafından test edilen Summit Series ™ ürünleri keşif gezisi tutkunları ve yürüyüş sporu ile ilgilenenler için ideal!

The North Face® outdoorun 2011 trendlerini seçti

Performans, esneklik, konfor ve sağlamlık konusunda çıtayı hep daha yükseklere taşıyan The North Face yeni nesil Summit Series™ ürünleri, 2011 İlkbahar Summit Series™ Koleksiyonu ile tanıtılıyor.

Haberin Devamı

TNF Summit Series Yılın 12 Ayında En Yüksek Performansa Odaklanıyor

2011 İlkbahar Summit Series™, hem outdoor tutkunu maceraperestlere, hem de profesyonel sporculara, günlük ya da daha uzun geziler sırasında sınırlarını zorlarken eşlik edecek yüksek teknoloji ürünleri sunuyor.

İlkbahar Koleksiyonu ile hem profesyonel atletler hem de tutkulu macera severler için ürünlerin ağırlığını en aza indiren North Face® Summit Series ™, hareket yeteneğini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Soğuk, rüzgâr, yağmur ve kar gibi koşullara karşı da etkili bir koruma sağlayan ürün ve aksesuarlar laboratuar koşullarında test edildikten sonra sporcular tarafından da deneniyor. The North Face® Summit Series ™ ile dünyanın en cesur macera severleri ister Mayıs ayında Karakorum’a tırmanmaya hazırlansın, ister Temmuz ayında Güney Yarım Küre’de kış özlemini gidermeye çalışsın, yılın 12 ayında Summit Series™ ürünleriyle yüksek performansa odaklanabiliyor.

Haberin Devamı

The North Face® Summit Series™, hem ürün tasarımı hem de atletik başarı açısından gelinen en üst noktayı temsil ediyor. Bu bağlamda, dünyanın önde gelen sporcularına destek vermeye devam ediyor. The North Face®, global ekibinde bulunan 57 sporcunun sponsorluğunun yanı sıra dünyanın farklı yerlerinden 15 global sporcunun da keşiflerine destek veriyor.

Bu sezonun Summit Series® ürünleri, işlevi ön plana çıkaran tasarım felsefesi ile kumaştan donanım seçimine, entegrasyon ve yapısal özelliklerine kadar her alanda teknik açıdan üstünlük sağlamak için tasarlandı. Yeryüzündeki en zorlu koşullara karşı koymak için yola çıkan ve The North Face® sporcuları tarafından sayısız macerada kendini kanıtlayan The North Face Summit Series®, işlevi ön plana çıkarıyor. Ayrıca, kumaştan donanım seçimine kadar, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek seçenekler sunuyor.

Dünyaca Ünlü Dağcı Hervé Barmasse ve James Pearson Half Dome Jacket’ı

Eneko Pou ise Verto Jacket’ı İlk Defa The North Face® Gezilerinde Denedi

2010 The North Face® ‘in keşif gezileri içinde ünlü dağcı Hervé Barmasse’ın yeni Half Dome Jacket’i denediği Ocak ayındaki Pakistan Ekspedisyonu ile James Pearson ve Eneko Pou’ nun Verto Jacket’ı deneme olanağı buldukları Serbest Stil Türkiye tırmanışları da bulunuyor.

Haberin Devamı

Summit Series™ Koleksiyonunun En Hafif Kumaşı,

Enerji Barı Boyutuna Kadar Küçülebilen Verto Jacket

İlk defa 2011 İlkbahar sezonunda sunulan ve özellikle acil durumlar için tasarlanan Verto Jacket, en hafif kumaş olan Pertex® Quantum naylon mikro-ripstop kumaşından imal edilmiş ve The North Face® Summit Series™ Koleksiyonu ile sunulmuştur.

Dağcıların çantalarında gerek duydukları her şeyi bulundurdukları keşif gezileri için tasarlanan, su ve rüzgâra dayanıklı, erkek ve kadınlara özel Verto Jacket bir enerji barı boyutuna kadar küçültülebilir ve (erkekler için göğüs kısmında bulunan, kadınlar içinse kol kısmında bulunan) fermuarlı cebe sığabilir. Erkekler için sarı, mor, kırmızı, siyah ve mavi renklerinde sunulan Verto Jacket’i, bayanlar için fuşya, siyah ve beyaz renklerinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Half Dome Jacket


Uzun süredir The North Face®’in sporcularından olan Hervé Barmasse tarafından Pakistan’ın Shimshal Vadisinde test edilen erkeklere özel yeni Half Dome Jacket, modern bir teknoloji olan Gore Stretch 3-Layer Pro Shell Ripstop teknolojisi ile su geçirmeme ve nefes alabilme özellikleriyle ön plana çıkıyor. Hareket özgürlüğü için her yöne esneklik sağlayan ceket hava koşullarına karşı en iyi korumayı sağlıyor. En çetin outdoor sporcuları için tasarlanan ceket, Gore-Tex® kumaşı ile zorlu dağ gezilerinde mücadele veren sporcuların en yakın dostu olmaya aday.

Erkeklere özel tasarlanan ve ayarlanabilir kapüşonunda bulunan çene koruyucu özelliğiyle en zor tırmanışlarda bile dağcıları korumaya alan ceket, havalandırma için kullanılan fermuarlı bölmeleri ile de zorlu tırmanışlarda aşırı ısınmayı engelliyor. Half Dome Jacket, 2011 İlkbahar sezonu için sarı/mor, mavi, yeşil, siyah, gri/siyah ve kırmızı renkleri ile farklı alternatifler sunuyor.

Yazarlar