Estetik Tom Cruise neden yaşlanmıyor?

Tom Cruise neden yaşlanmıyor?

15.05.2015 - 11:58 | Son Güncellenme:

Bir çok mecrada lakabı Benjamin Button olan Tom Cruise’un ilerleyen yaşına rağmen nasıl hala genç görünüyor olması birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Tom Cruise neden yaşlanmıyor

Peki, kadınları hala kendine hayran bırakırken erkekleri de kıskandıran Tom Cruise’un sırrı ne?

Zamanda adeta geri giden Tom Cruise 53 yaşında, ama 30’lu yaşlarında gösteriyor. Cruise, tabiki de gençlik çeşmesini bulmadı, bulduğu şey iyi bir plastik cerrah… Birçok başarılı estetik operasyonu biraraya gelince de ortaya böyle bir görünüm çıkıyor.

Tom Cruise’un genç gözükmek için yaptığı operasyonlardan ilki botoks. Kaşlarının arasına, alnına ve göz kenarlarına düzenli aralıklarda botoks yaptırıyor.

Dudak çevresine, bizim nazal bölge adını verdiğimiz burun yanlarına ve yanaklarına dolgu yaptırmayı da ihmal etmiyor.Bu işlemleri oldukça profesyonel birine yaptırıyor olmalıki, suratına yapay bir ifade katmıyor, sadece onun 10-20 yıl öncesindeki gibi görünmesini sağlıyor.
Boyun bölgesindeki gerginliğe de dikkat edersek, Tom Cruise’un boyun germe işlemi de yaptırdığını görebiliriz.

Uzunyıllar once diş telleri takan ve burun estetiği operasyonu da geçiren Tom Cruise’un bütün bunlar birleşince nasıl hala bu kadar iyi göründüğünü anlamak çok da zor değil.
Peki siz güzel ve genç görünmek için yapılan bu işlemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Tom Cruise nasıl görünüyor ve bu işlemleri yapmaya devam etmeli mi?

Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
www.guncelozturk.com

instagramtakip:guncelozturk
facebook:guncelestetik

Yazarlar