Stil Tommy Ton Sokak Modası

Tommy Ton Sokak Modası

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

En tarz erkekler ve kadınlar onun objektifinde!..

Tommy Ton Sokak Modası

Tommy Ton'un gün geçtikçe gelişen başarısına hayran kalmamak elde değil. Moda haftalarının aranan "sokak modası" fotoğrafçısı Ton, her sene yapılan neredeyse bütün moda haftalarında yerini alıyor. Kendisinden sokak modası haricinde başka fotoğraflar görmek pek mümkün olmuyor, defile kulislerinde ya da defile anında çekilmiş fotoğrafları çok sık yer vermese de biz kendisinden her daim renkli "sokak modası" fotoğrafları bekliyoruz.

Haberin Devamı

Tommy Ton Sokak Modası

Uzun bir süredir style.com için çalışmalarına devam eden, aynı zamanda blogu içinde halen yayında olan fotoğrafçı/blogger Ton, son çalışması için şu sıralarda belki Paris Moda Haftası'nda sokaklarda en tarz giyinen kadın ve erkekleri yakalıyor olabilir.

Tommy Ton Sokak Modası

Pitti Uomo Moda Haftası ile başlayan 2012 yılının Erkek Moda Haftaları furyası, bugün itibariyle Paris'te başladı. Pitti Uomo'dan sonra Milan çekimlerine rastladığımız Ton, belirtmiş olduğumuz gibi belki de şu aralarda Paris sokaklarını arşınlıyordur. Moda haftalarının vazgeçilmez en şık kadınlarını ve erkeklerini objektifinden bize yansıtan Ton, keyif aldığı tek işi yaptığını geçtiğimiz yıl okuduğumuz bir röportajında belirtiyordu. Fotoğraf çekmeyi kendi kişiliğinin dışavurumu olarak betimleyen ünlü blogger, sokaktaki insanların tarzı olsun olmasın, en detaylı ve özenli hallerini fotoğraflamanın öneminden bahsederken, kariyerinin hızlı yükselişinin de farkında.

Haberin Devamı

Tommy Ton Sokak Modası

Neredeyse sokakta yaşadığına inanacağımız, renkleri ve detayları yakalama konusunda hayranlık uyandıran bir göze sahip fotoğrafçı, küçüklüğünden itibaren hayatındaki tüm detayları fotoğraflamak konusunda edindiği yeteneği sayesinde birçok ismin vazgeçilmezi oldu. Şimdilerde moda haftalarında rastladığı kadın ve erkekler belki de Ton'un objektifine poz verebilmek için "stil" konusunda yarışıyor olabilirler. Bir gün Türkiye'de olsa ya da yurt dışında herhangi bir sebeple karşılaşacağımızı bilsek, eminiz biz de her daim en "stylish" tarzımız ile sokaklarda oluruz:)

Tommy Ton Sokak Modası

Yakın zamanda gerçekleşecek olan Istanbul Fashion Week günlerinde biz de sizler için sokak modasının nabzını tutacağız!.. IFW zamanında defile alanında oldukça tarz sahibi insan ile karşılaşmak mümkün oluyor ancak, biz bu durumunda geleneksel hale gelmesinden yanayız. Sokaklarda daha tarzına güvenen, renkli kıyafetlerini giymekten çekinmeyen, abartılı takıları ile görmezden gelemeyeceğimiz tarzda kadın ve erkeklerin salınmasını istiyoruz!:)

Fotoğraf kaynağı; style.com 'dur.

Yazı; İlknur Şener

Yazarlar