Yaşam Top Trumps Süper Oyun Kartları Milliyet’le...

Top Trumps Süper Oyun Kartları Milliyet’le...

10.07.2009 - 01:21 | Son Güncellenme:

Milliyet, çocukların çok sevdiği oyun kartlarını evlere getiriyor. En sevilen süper kartlardan Futbol Efsaneleri, 11-18 Temmuz tarihleri arasında her gün dört tane verilecek

Top Trumps Süper Oyun Kartları Milliyet’le...

TOP Trumps oyun kartları sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede çocukların yeni çılgınlığı oldu. Bu yaz tüm çocuklar Top Trumps kartlarıyla oynuyor, kendi aralarında turnuvalar yapıyor. Milliyet de bu çılgınlığa en sevilen süper kartlardan biriyle, Futbol Efsaneleri’yle katılıyor.
Milliyet, okuyucularına 11-18 Temmuz 2009 tarihleri arasında her gün dört tane, orijinal boyutlarında Top Trumps Futbol Efsaneleri Süper Kartları hediye ediyor. Futbol Efsaneleri destesinde Pele, Zidane, Ronaldinho, Carlos, Van Basten ve diğer efsane futbolcular yer alıyor.

En sevilenler
EN sevilen Top Trumps Süper Oyun Kartları ise şöyle: Futbol Efsaneleri, LPS Minişler, Ninja Kaplumbağalar, Film Yıldızları, Uzayın Sırları, Vahşi Doğa, Köpek Balıkları, Gökdelenler, Doğanın Harikaları, NBA...


Çok kolay oynanıyor
‘Süper Kartlar’ın oynanması da çok kolay. Elinizdeki karttan bir özellik seçin ve bunu diğer oyuncuların kartlarındaki değerle karşılaştırın. En yüksek değer sizinki ise diğer oyuncuların kartlarını aldınız demektir. Destedeki tüm kartları elinizde toplarsanız oyunu siz kazanırsınız. Eğer bilginize güveniyorsanız rakiplerinizi kısa sürede alt edebilirsiniz. 

Yazarlar