Stil Tudors'tan babalara özel bayram kampanyası

Tudors'tan babalara özel bayram kampanyası

15.09.2015 - 13:28 | Son Güncellenme:

Tudors;binlerce çeşit desen ve renkten oluşan koleksiyonlarını bayramda tarzını konuşturmak isteyen erkeklerin beğenisine sunuyor.

Tudorstan babalara özel bayram kampanyası

Tudors Gömlek Krallığı; Kurban Bayramı için adına yakışır bir kampanya düzenleyerek binlerce çeşit ürün arasında babalarınıza en uygun hediyeyi seçmenizi sağlayacak. Tudors; Eylül ayı boyunca bayrama özel 3 al 1 öde kampanyasını sürdürecek.

Haberin Devamı

Yüzyıllık geleneklerin devam ettiği özel günlerdir bayramlar… En güzel sofraların hazırlandığı, en şık kıyafetlerin giyildiği, en mutlu anların aileler ve sevdiklerle paylaşıldığı günler… Tudors Gömlek Krallığı; bu özel günlerin arifesinde sevdiklerini şık ve bakımlı karşılamak isteyen erkekler için düzenlediği kampanya ile dikkat çekiyor.

Binlerce renk ve desenden oluşan, yıl boyu güncellenen koleksiyonlarıyla aynı kalıplardan sıkılan ve fark yaratmak isteyen erkeklerin güvendiği marka olan Tudors; alışverişi keyifli ve akıllı bir hale getiriyor. Tudors Eylül ayı boyunca tüm yazlık ürünlerinde 3 al 1 öde fırsatı sunuyor.

GÜNDEN GECEYE UZANAN TASARIMLAR

Her kesimden ve her tarzdan erkeğin zevkine ve bütçesine uygun olanı bulabildiği Tudors; şıklığından taviz vermeden akıllı alışveriş yapmak isteyenlere sunduğu alternatiflerle ön plana çıkıyor. Tudors günden geceye uzanan koleksiyonlarında; kendinizi içinde rahat hissedeceğiniz kumaş ve tasarımlarla modayı yakalamanıza olanak sağlıyor.

Haberin Devamı

BİRBİRİNİN AYNI TASARIMLARDAN SIKILAN ERKEKLER TUDORS’UN YIL BOYU ARALIKSIZ YENİLENEN KOLEKSİYONLARINDA ARADIĞINI BULUYOR

Her vitrinde aynı ürünü görmekten, yıl boyu değişmeyen koleksiyonlardan sıkılan erkeklerin adresi olan Tudors, günden güne yenilenen koleksiyonlarıyla alternatifli alışverişin keyfini sunuyor.

Erkek şıklığının en kilit parçalarından olan gömlek ve T-Shirt konusunda uzman olan Tudors; güçlü, dinamik ve enerjik erkeklerin nabzını sürekli yenilenen koleksiyonlarıyla tutuyor.

Yeni sezonun tüm trendlerini koleksiyonunda barındıran Tudors nefes alabilen dokuya sahip, sezonun trend renklerinden oluşan, farklı kesim alternatiflerini içerisinde barındırarak; ister kendinize ister sevdiklerinize en güzel bayram hediyesini vermeniz için 3 al 1 öde kampanyasıyla sizleri mağazalarına bekliyor.

Kapsamlı online satış, satış noktaları ve detaylı bilgi için yenilenen http://www.tudors-tr.com/ ye bakabilirsiniz.

Yazarlar