Tatil Tüm Yılın Yorgunluğundan ve Stresinden Arının, Yaz Boyunca Işık Saçın

Tüm Yılın Yorgunluğundan ve Stresinden Arının, Yaz Boyunca Işık Saçın

18.08.2011 - 16:04 | Son Güncellenme:

Yılın tüm yorgunluğunu geride bırakmak, stresten arınmak, rahatlamak ve dinlenmek isteyenler bu yaz SANDA SPA’da buluşuyor. SANDA SPA’nın Refresh&Shine bakımı jojoba ve salatalık peeling’i ile yenilenen cildinizi Mint&Lime Oil masajıyla canlandırıyor, göz alıcı bir parlaklığa kavuşturuyor.

Tüm Yılın Yorgunluğundan ve Stresinden Arının, Yaz Boyunca Işık Saçın

“1 saatlik tatil” sloganıyla hizmet veren SANDA SPA, yaza özel benzersiz bir bakım sunuyor. Yılın yorgunluğunu ve stresini geride bırakmak isteyenler SANDA SPA’nın Refresh&Shine bakımını tercih edebilirler. Bu yaz sahillerde güneş gibi parıldamak, kendinizi yenilenmiş ve rahatlamış hissetmek istiyorsanız bu bakımı deneyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Refresh&Shine, içerisinde jojoba ve salatalık özlerinin bulunduğu peeling ile cildinizi yenilerken, nane ve lime yağları ile yapılan masaj sonrasında cildinizi canlandırıp göz alıcı bir parlaklığa kavuşturuyor.

Refresh&Shine bakımında uygulanan peeling, cildi ipeksi bir dokunuşa hazırlarken kullanılan jojoba özü, ölü derilerin alınmasına, yeni gelen canlı derinin elastikiyetini sağlamaya ve cildin yenilenmesine yardımcı oluyor.

Peeling’te kullanılan salatalık özünün ise cildi yenileyici ve nemlendirici özelliği bulunuyor. Vücudun vitamin dengesini sağlamaya destek olurken, güneş ışınlarına maruz kalan kuru deriyi canlandırmaya yardımcı oluyor. Nane ve lime yağı ile yapılan masaj ise tercihe göre bölgesel olarak ya da tüm vücuda, peeling’ten sonra vücudu nemlendirme amacıyla uygulanıyor. Yoğun ferahlatıcı özellikleri bulunan nane ve lime yağları ile uygulanan bu masaj bedeni rahatlatmaya ve sakinleştirmeye yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

SANDA SPA’da uygulanan 50 dakikalık Refresh&Shine bakımı 145 TL olarak fiyatlandırılıyor.