Stil Tuvana Büyükçınar Defile Davetiye Yarışması

Tuvana Büyükçınar Defile Davetiye Yarışması

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week kapsamında Tuvana Büyükçınar defilesi için davetiye kazanmak ister misiniz?

Tuvana Büyükçınar Defile Davetiye Yarışması

Çeşitli moda dergilerinde editörlük yaparak başladığı serüvenini, hazırladığı kaliteli ve ışıltılı tasarımlarıyla başarılı bir şekilde devam ettiriyor.1999 yılında Nişantaşı’nda açtığı A46 adlı butiği ile, tasarımlarına hayat veren Büyükçınar, daha sonraki yıllarda açtığı atölyesinde hazırladığı gelinlik ve gece elbiseleriyle kadınların tercih ettiği bir marka haline gelebilmeyi başardı.

Haberin Devamı

Tuvana Büyükçınar Defile Davetiye Yarışması

2005 yılında ise çocukluğunda beri hayal ettiği Tuvanam markası ile yurtdışına açılarak, Londra, Milano gibi önemli moda kentlerindeki fuarlara katılma şansı elde etmiş, oluşturduğu koleksiyonların hedef kitlesini dünya çapında genişletmiştir.2009’dan beri MTD üyesi olan Büyükçınar, bir çok kez Istanbul Fashion Week’te defile gerçekleştirerek, koleksiyonlarını moda severlere sundu. 2013 Sonbahar/Kış sezonu için hazıradğı elbiseleri ise heyecanla bekliyoruz!..

Soru;

25-28 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleşen Istanbul Fashion Week kapsamında 27 Ağustos günü koleksiyonunu sunan Tuvana Büyükçınar’ın koleksiyonun adı nedir?

Katılım Koşulları;

Takipçilerimizden haber içindeki soruya doğru, yazım yanlışsız ve eksiksiz ilk doğru cevap veren ilk 5 kişi 1'er adet davetiye kazanacaktır!..
 

Yazarlar