Moda U.S. Polo Assn. ile çocuklara sıcacık bir kış

U.S. Polo Assn. ile çocuklara sıcacık bir kış

27.01.2015 - 13:54 | Son Güncellenme:

Polo sporunun ruhunda olan rahatlığı ve şıklığı çocuk koleksiyonuna da taşıyan U.S. Polo Assn. çocuklara özel hazırladığı rahat tasarımları ile miniklere sıcak bir kış sunuyor.

U.S. Polo Assn. ile çocuklara sıcacık bir kış

Çocuklar, U.S. Polo Assn.’nin hareket özgürlüğü sağlayan rahat ve şık tasarımları ile kışın tadını doyasıya yaşamaya devam ediyor.

Büyükten küçüğe her yaş grubu için rahatlık ve şıklığın simgesi olan U.S. Polo Assn., rengarenk kıyafet seçenekleri ile çocukların gözdesi oluyor. Çocuklara özel soğuk kış günleri için hazırlanan tasarımlar ile minikler kışı şık, rahat ve sıcak geçirmeye devam ediyor.

U.S. Polo Assn.’nin 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunda kurumsal renkler olan lacivert, kırmızı ve beyazın yanı sıra sezonun favori renkleri olan frambuaz kırmızısı, mint krem, pembe ve somon renkleri de dikkat çekiyor.

Çocuklar kışı U.S. Polo Assn. şıklığı ve rahatlığı ile yaşıyor

U.S. Polo Assn. bu kış da çocuklara yetişkin koleksiyonu kadar zengin ve sıcak bir koleksiyon ile hitap ediyor. Erkek çocuklar için rahat ve esnek tasarımlar ön plana çıkarken, kız çocukları için zarafet ve rahatlığın bir arada sunulduğu renkli ve çiçekli tasarımlar dikkat çekiyor.

Ayrıca koleksiyonda yer alan ve çocuklar için tasarlanan yumuşacık montlar ve rahatlığı ön plana alınan paltolar da çocukların ve ailelerin tercihi oluyor.

Yazarlar