Stil U.S. Polo Assn. modayı sanatla buluşturdu

U.S. Polo Assn. modayı sanatla buluşturdu

20.05.2015 - 16:56 | Son Güncellenme:

Polo sporunun köklü mirasından aldığı değerleri modaya taşıyan U.S. Polo Assn., 125. yılını özel koleksiyonlarla kutluyor.

U.S. Polo Assn. modayı sanatla buluşturdu

125. yıl kapsamında Günseli Kato ile de özel bir çalışma yapan U.S Polo Assn. modayı sanatla buluşturarak tasarımlarına farklı bir bakış açısı getirdi.

Modern ve sportif çizgisini moda tutkunları ile buluşturan U.S. Polo Assn., 125. yılını özel ürünler ve koleksiyonlarla kutluyor. Hem gençlerin, hem de ailelerin favori markalarından olan U.S Polo Assn. 125. yıl koleksiyonunda özgün, rahat ve şık parçalara yer veriyor. Ürünlerinde üzengi, nal ve eyer gibi polo sporunun detaylarının desen olarak kullanıldığı parçalar bulunuyor.

Üzerinde üzengisinden, at biniciliğine kadar polo mirasını taşıyan 125. yıl koleksiyonu 30 parçadan oluşuyor ve sınırlı sayıda satışa sunuluyor. Montlardan ipek fularlara, gömleklerden t-shirt’lere, pantolonlardan çantalara kadar birçok farklı üründe 125. yıl ve polo sporunun mirasını yansıtıyor.

U.S. Polo Assn.’ye Günseli Kato ile minyatür dokunuşu

125. yıl kutlamaları kapsamında Günseli Kato ile işbirliği yapan marka, minyatür sanatının dokunuşuyla koleksiyonuna farklı bir yorum kattı. U.S. Polo Assn. logosunu minyatür sanatına özgü renkler ve motifler ile yeniden yorumlayan Günseli Kato, markanın kurumsal renkleri olan lacivert ve kırmızının yanına altın rengi koyarak tasarımlar üzerine yeni bir vizyon getirdi. Polo sporunun ilhamını koruyarak ve günümüz modasına uygun olarak geometrik desenleri çalışmasına ekleyerek markanın da ruhunu yansıtan çağdaş bir çizgi sundu.

Yazarlar