Aile Ücretsiz gebelik eğitimi

Ücretsiz gebelik eğitimi

27.11.2012 - 11:43 | Son Güncellenme:

Gebelerin uzun, meşakkatli ve bilgiye ihtiyaç duyduğu hamilelik dönemlerinde gebelik eğitimleri önem kazanıyor. Eğitimler doğumun sağlıklı bir biçimde gerçekleştirilmesinde de büyük rol oynuyor.

Ücretsiz gebelik eğitimi

Sağlık Bakanlığı’nın “Bebek Dostu Hastane” unvanına layık gördüğü Central Hospital Kozyatağı, yaklaşık iki yıldır sosyal sorumluluk projesi olarak sürdürdüğü ve her ayın son Cuma günü düzenlediği Gebelik Eğitim Programı kapsamında, anne adaylarına, doğum sonrası annelere yeni doğan bebek bakımı ve emzirme konusunda doğru bilgiler veriyor.

Haberin Devamı

Gebelik eğitiminin 25’incisi 30 Kasım’da gerçekleştiriliyor. Katılımın ücretsiz olduğu Gebelik Eğitim Programı’nda; Gebelik Evreleri ve Doğum Yöntemleri, Gebelikte ve Lohusalıkta Beslenme, Anne Sütünün Önemi, Emzirme Yöntemleri, Bebek Bakımı ve Uygulamalı Bebek Banyosu, Bebeklerde İlkyardım, Uygulamalı Gebelik ve Nefes Egzersizleri ile normal doğum planlayan anneler için en çok merak edilen konu olan Doğum Sancısıyla Başa Çıkmayla ilgili bilgiler, konularında uzman bir ekip tarafından anlatılıyor. Gebelerin merak ettikleri ve akıllarında kalan soruların tümüne interaktif bir ortamda yanıt veriliyor.

Gebelik Eğitim Programı

Tarih : 30 Kasım 2012 Cuma *

Yer : Central Hospital Kozyatağı - Eğitim Salonu

Haberin Devamı

Bilgi ve randevu : annebebek@centralhospital.com

*Gebelik Eğitim Programı her ayın son Cuma günü düzenlenmektedir.

Yazarlar