Stil Ünlü markaların yeni yüzleri

Ünlü markaların yeni yüzleri

10.05.2010 - 16:46 | Son Güncellenme:

Diane Kruger, Penelope Cruz ve Taylor Swift çeşitli markalarla reklam kampanyaları için anlaşma imzalayan son isimler oldu…

Ünlü markaların yeni yüzleri

Büyük Avrupa modaevlerinden Gucci, Chanel ve Yves Saint Laurent, moda reklam kampanyaları için modelleri kullanmaya geri döneceklerini açıkladıktan hemen sonra 3 başlıca marka güzellik ürünleri için ünlülerle çalışacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Ünlü markaların yeni yüzleri

Diane Kruger, Metropolitan Müzesi Sanat Kostüm Enstitüsü’nün galasına Calvin Klein’ın yaratıcı ismi Francisco Costa ile katılan, markanın Calvin Klein Beauty adını taşıyan son parfümünün yüzü olacak. Parfümün raflardaki yerini sonbaharda alması bekleniyor. Söz kırmızı halı modasına gelince, her zaman kazanan genç yıldız, parfümün baskı ve televizyon reklamlarının her ikisinde de boy gösterecek. Daha önceki Calvin Klein reklam kampanyalarına görünümleri ile katkıda bulunan önemli simler arasında Kate Moss, Scarlett Johansson ve Eva Mendes var.

Diğer yanda, Penelope Cruz, Julia Roberts ve Kate Winslet’ın izinden giderek Lancome ile anlaştı ve markanın en başarılı parfümlerinden birisi olan Trésor’un yeni yüzü oldu.

Haberin Devamı

Cover Girl ise 20 yaşındaki Taylor Swift ile anlaştı. Ocak 2011’de piyasaya sunulacak olan bir seri lüks güzellik ürününü temsil edecek. Daha önce markanın yüzü olan isimler arasında Ellen DeGeneres, Rihanna, Queen Latifah, Drew Barrymore ve Dania Ramirez var.

Yazarlar