Kültür Sanat Ünlü müzik efsaneleri İstanbul'da...

Ünlü müzik efsaneleri İstanbul'da...

20.08.2014 - 10:08 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü sanatçılar 70. yılını kutlayan Yapı Kredi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen “Good Music In Town Konserleri” kapsamında Ekim ve Kasım aylarında İstanbullu sanatseverlerle bir araya gelecek.

Ünlü müzik efsaneleri İstanbulda...

Dünyanın en eğlenceli A Capella grubu The Voca People 15 Ekim’de İstanbul’da…

Haberin Devamı

“Good Music in Town” konsepti çerçevesinde İlk olarak, tüm dünyada kapalı gişe gösteri yapan A Capella grubu The Voca People, 15 Ekim’de Black Box İstanbul’da İstanbullu sanatseverler buluşacak. Vokal sesleri ve A Capella'yı modern beat-box ile harmanlayan; diller, kültürler hatta gezegenler arası köprü kuran dinamik, galaksiler arası müzikal bir tiyatro olan The Voca People, "Hayat müziktir ve müzik hayattır" sloganıyla 2009 yılından bu yana Güney Amerika, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Orta Asya ve Avrupa’da birçok ülkede sahneledikleri müzikaller ile sanatseverlerle bir araya geldi. Şovlarında, bugüne dek dünya çapında hit olan birçok şarkıyı sadece insan sesi ile seslendiren topluluk, seyirciyi de gösteriye dahil ederek muhteşem bir aile eğlencesi sunuyor. Grup; Lady Gaga, Beatles, Adele, Queen, Maroon 5, Michael Jackson gibi pop sanatçılarının şarkılarının yanı sıra The Godfather, The Pink Panther, Mission Impossible gibi film müzikleri ve Beethoven'dan Tchaikovsky'e Klasik Müziğin en önemli eserlerini de muhteşem bir performansla İstanbullu müzikseverle 15 Ekim’de buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en ünlü sopranosu Sarah Brightman 9 Kasım’da İstanbul’da…

Dünyaca ünlü opera baladlarını, klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla sanatseverlerle buluşturan, İngiliz soprano, aktris, şarkı sözü yazarı ve dansçı Sarah Brightman “Good Music In Town” konsepti çerçevesinde 9 Kasım’da Ülker Sports Arena’da İstanbullu müzikseverlerle bir araya gelecek.

“Phantom of the Opera’’, ‘‘Cats’’, ‘‘Requiem’’ ve ‘‘Aspects of Life’’ gibi müzikal yapımlarda da sahne alan, Barselona Olimpiyat Oyunları'nda Jose Carreras ile birlikte seslendirdiği ‘‘Amigos Para Siempre’’ ve ardından Andrea Bocelli'yle seslendirdiği ‘‘Time To Say Goodbye’’ ile büyük bir ivme yakalayan dünyanın en önemli kadın vokallerden Brightman, İstanbullulara unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunacak.

''En İyi Caz Vokal Albüm'' dalında 2011 Grammy ödülünü alan Dee Dee Bridgewater 21 Kasım’da İstanbul’da…

Caz klasiklerini, alışılmış standartların dışında, kendine özgü yorumuyla seslendirerek günümüzün en üst düzey caz vokalistleri arasında yer alan Dee Dee Bridgewater, şarkılarını 21 Kasım’da Uniq Hall’da İstanbullu caz tutkunlarıyla paylaşacak.

Haberin Devamı

Dizzy Gillespie, Sonny Rollins, Dexter Gordon ve Max Roach gibi sanatçılar ile çalışma şansını yakalayan ve 1974'te The Wiz Müzikali'ndeki rolüyle Tony Ödülü'nü kazanan Amerikalı Caz sanatçısı Dee Dee Bridgewater 1997 yılında Ella Fitzgerald adlı albümü ile 2 Grammy Ödülü birden kazanmıştır.

André Rieu yeni şovuyla yeniden İstanbul’a geliyor…

Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen André Rieu, geçen yıl tüm biletleri aylar öncesinden tükenen Kasım ayındaki muhteşem konserinin ardından sürprizlerle dolu yeni şovuyla 2014 Dünya Tur’u kapsamında bir kez daha İstanbul’a geliyor. “Valslerin Kralı” André Rieu, 2014 Dünya Tur’u kapsamında 27 Kasım’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda ve 29 Kasım’da Ülker Sports Arena’da iki özel konser ile sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm Ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı Top 10 gibi başarıları elinde tutan André Rieu, yine Pollstar’da 2012 yılının en çok kazanan müzisyenler listesinde 12. sırada yer alıyor. The New York Times’da yayınlanan bir incelemede“Klasik Müziğin Madonna’sı” olarak söz edilen André Rieu’nun müziğinin tüm dünyayı kucaklayabilecek bir güce sahip olduğu belirtiliyor.

André Rieu’nun dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası’yla vereceği konserlerin biletleri Biletix’te...