Stil Ünlülerin Değişimi

Ünlülerin Değişimi

10.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Son dönemin en konuşulan üç ismi Lady Gaga,Rihanna ve Niki Minaj’i yıllar içerisindeki değişimlerine gelin birlikte göz atalım...

Ünlülerin Değişimi

Ünlüleri sıklıkla dış görünüşlerinde yaptıkları değişimle takip ediyoruz.Hatta o kadar ki ,saçlarına taktıktaki tokadan, sürdükleri ojeye kadar her konuda çoğu akımın yaratıcısı olmalarını şaşkınlıkla izler olduk.Bu konudaki iddasını son yıllarda başarıyla sürdüren isimlerin başında elbetteki ‘ Lady Gaga' geliyor.

Haberin Devamı

Ünlülerin Değişimi

Toplam 5 Grammy Ödülü ve 2 Guinness rekoru bulunan aykırı şarkıcı 1986 Amerika doğumlu,çocukluğundan beri marjinal bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen yıldızın eski fotoğraflarında şimdiki kadar asi olduğunu söylememiz pek mümkün olmasa da son yıllardaki başkaldırı niteliğindeki sahne kostümleri ve video kliplerindeki asi-wamp makyajı ile Twitter'da 21 milyon, Facebook'ta 49 milyonu aşan takipçi sayısına ulaşmayı başardı.2011 yılında MTV Video Müzik ödüllerinde etten yapılmış kıyafetiyle uzun süre konuşuldu.

Ünlülerin Değişimi

Dünyaca ünlü tasarımcılarımızdan Hüseyin Çağlayan,Gaga’ya özel yumurta konseptli bir sahne şovu hazırlayarak herkesi şaşırttı,büyük bir kozadan çıkarak sahneye gelen yıldız için tüm detaylar düşünülmüştü ve performans tabiiki büyüleyiciydi.

Haberin Devamı

Ünlülerin Değişimi

Bir diğer sürekli farklı görmeye alışık olduğumuz ünlü Rihanna...

Ünlülerin Değişimi

Saçlarındaki ve tarzındaki değişiklik,yaşadığı aşkları,ayrılıkları ve açıklamalarıyla her daim gündemde kalmayı en iyi bilenlerden biri Rihanna.Barbados doğumlu ünlü şarkıcı müzik kariyerine küçük yaşlarda okul için yapılan müzik seçmelerinde başlamış,daha sonra annesiyle birlikte Amerika’ya taşınan yıldız Def Jam Recordings ile yaptığı anlaşmayla kariyerine sağlam bir yol çizmiş.

Ünlülerin Değişimi

2005 yılında ilk albümü olan Music Of The Sun'u çıkardığında onu illkez televizyonlarda uzun kumral saçları,siyahi teni ve bal rengi gözleriyle görür görmez hepimiz güzelliğiyle ve sesinin müthiş uyumuyla büyülendik ve sonraki değişimleri Rihanna’nın asi tavrı ve büyüyen bir kadın olarak yaşadığı değişimlere hepimiz tanık olduk.Chris Brown ile yaşadığı çalkantılı aşk ile gündemi uzun süre meşgul eden Rihanna,yüzü şiş dayak yediği fotoğrafın basına sızmasından sonra uzun süre bu ayrılıkla konuşuldu ama ünlülere akıl sır ermiyor ki yakın zamanda iki ünlü şarkıcı tekrar birlikte görülmekten çekinmedi.

Ünlülerin Değişimi

Rihanna’nın yaşadığı değişimle ülkemizde ve dünyada saçlarını onun gibi kestiren ve onun gibi cesur ve feminen bir tarz yakalamaya çalışan insanlarla doldu çevremiz,hatta ve hatta Rihanna’nın cesaretini 80’lerdeki Madonn’nın pop müziğindeki değişime olan katkısına benzetenler bile oldu.
Uzun kumral saçlarıyla tanıdığımız Rihanna çok gecikmeden ikişnci albümünde kısacık kestirdiği siyah saçlarıyla tarzında değişime girmişti bile,bunun arkasını saçlarının önünü sarı boyatması daha sonra biraz daha uzun kullanmayıo tercih ederek kırmızı kullanmaya devam eden Rihanna tüm bunlardan sıkılmış olacak ki tekrar eski siyah saçlarına dönüş yapmış.

Haberin Devamı

Ünlülerin Değişimi

Son dönemin en ses getiren yeni yüzlerinden Niki Minaj’da diğer ünlülerimizden aşağı kalmayarak farklılığını kanıtlama çabasında gözüküyor.

Ünlülerin Değişimi

1982 Trinidad Karayipler doğumlu sanatçı Young Money Entertainment ile yaptığı anlaşma ile üne kavuşmuş daha sonra Cash Money Records'la yapmış olduğu sözleşme ile yerini sağlamlaştırdı. Amerikalı rapçi Lil Wayne tarafından keşfedilen ve üç yaptığı üç mixtape ile geniş bir hayran kitlesi kazanmayı başardı.

Ünlülerin Değişimi

Minaj yedi şarkısı birden aynı zamanda Billboard Hot 100'de yer alan ilk müzisyen oldu ve MTV's Annual Hottest MC List'e dahil edilen ilk kadın unvanına sahip Minaj’ın müzik kariyerindeki başarısının yanı sıra elbetteki aykırı tarzıda çok konuşulanların başında geliyor.Son olarak M.A.C Cosmetics’in Viva Glam konsepti kapsamında Niki Minaj ve Rick Martin ile yaptığı reklam kampanyası ve çekim görüntüleri oldukça ses getirdi.

Haberin Devamı

Ünlülerin Değişimi

Değişimlerini hayatımızın bir parçası haline getirmeye alışık olduğumuz bu sıradışı ve yetenekli isimlerin yakın dönemde hangi farklı tarzla bizi şaşırtacaklarını merakla bekliyoruz açıkçası...

Yazarlar