Stil Urbanears Rengarenk Kulaklık

Urbanears Rengarenk Kulaklık

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tüm dünyayı saran, bir çok ünlü ismin tercihi Urbanears kulaklıklar Türkiye'de de heyecan fırtınası yaratmaya devam ediyor...

Urbanears Rengarenk Kulaklık

Bir çok Hollywood starının tercihi olan Urbanears kulaklıklar Türkiye'de de gençlerin vazgeçemedikleri arasına girmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Türk tüketicisi ile buluşan Urbanears  kulaklıklar kısa zamanda rekor bir satışa imza atarak zirveye oturmayı başardı. 

Haberin Devamı

Urbanears Rengarenk Kulaklık

Müzik dolu günlük yaşantınızda yanınızdan ayıramadığınız Urbanears kulaklıklar birçok moda renk seçenekleriyle birlikte işlevsel bir kalite ve akustik performansı da bir arada sunuyor. 

Urbanears Rengarenk Kulaklık

Farklı renklerde tasarlanan bu kulaklıklar şık ve eğlenceli...Cızırdamıyor, kulağı rahatsız etmiyor, kulaklıktan çıkan sesi yanınızdaki duymuyor... Ayrıca bu kulaklıklar bir çok seçkin marka ile de uyumlu özellik sergiliyor.En önemlisi de Urbanears kulaklıklar kullanılmadığı zaman küçülüp rahatlıkla çantaya girebiliyor. 

Urbanears Rengarenk Kulaklık

Her türlü konforunuz düşünülerek tasarlanmış Urbanears kulaklıklara sahip olmak için acele edin. Sınırlı sayıda üretilen bu kulaklıklar tüm Beymen Blender,Lydia Apple Store,Bilstore, Sportworks, Lastik Papuç,Gargamel, Panel Kırtasiye ve Nezih'te de sizleri bekliyor.  

Yazarlar