Kültür Sanat Usta Piyanist büyüleyecek!

Usta Piyanist büyüleyecek!

16.02.2009 - 10:44 | Son Güncellenme:

Uluslararası alandaki önemli piyano virtüözlerimizden Emre Elivar 20 Şubat 2009, Cuma günü Akbank Sanat’ta sahne alacak.

Usta Piyanist büyüleyecek

Usta piyanist, konserinde Chopin’den eserler seslendirecek.

Haberin Devamı

Emre Elivar ilk piyano derslerini altı yaşında Kâmuran Gündemir'den aldı ve eğitimini Ankara Devlet Konservatuvarı'nda piyano ve kompozisyon ana sanat dallarında en yüksek derecelerle tamamladı. Çalışmalarını Dresden'deki Carl Maria von Weber Müzik Akademisi'nde Peter Rösel'in eğitmenliğinde sürdüren Elivar, buradan yüksek lisans derecesiyle mezun oldu. Sanatçı çeşitli yarışma ve festivallerde "En İyi Bach Yorumcusu" ve "En İyi Romantik Yorum" ödülllerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası pek çok ödülün de sahibi oldu.

Berlin'deki Hans Eisler Müzik Akademisi'nde George Sava'nın yönetiminde virtüözite doktorası yapan Emre Elivar'ın, Necil Kazım Akses'in piyano eserlerini yorumladığı bir albümü bulunuyor. Ayrıca Beethoven'in son üç sonatını Diabelli Varyasyonları ile birlikte, Schubert'in "3 Piyano Parçası" ile Schumann'ın "Senfonik Etüdler"ini ve Brahms'ın "3 Intermezzi"sini kaydetti.

Haberin Devamı

Sahnedeki performansıyla dinleyicilerini büyüleyen Emre Elivar’ın muhteşem performansına şahit olmak için Akbank Sanat’taki konseri kaçırmayın.

Tarih : 20 Şubat 2009, Cuma
Saat : 20:00
Yer : Akbank Sanat
Bilet Fiyatları : Öğrenci 5 YTL / Yetişkin 10 YTL