Kültür Sanat Ustalar burada buluşacak! Dijital dünyaya yeni soluk

Ustalar burada buluşacak! Dijital dünyaya yeni soluk

31.10.2017 - 13:05 | Son Güncellenme:

Amerika’da büyük ilgi gören; Martin Scorcese, Dustin Hoffman, Kevin Spacey, Shonda Rimes, Sameul Jackson,Usher, Christine Aguilera, Hans Zimmer,Serena Williams gibi alanında yıldız olan dünyaca ünlü isimlerin online eğitim verdiği dijital platfom “Masterclass”’ın türk versiyonu iki girişimci kadının işbirliği ile Türkiye’de hayat buluyor

Ustalar burada buluşacak Dijital dünyaya yeni soluk

Marcas Entertainment‘ın kurucusu sinema ve tv dünyasında tasarladığı ve yaptığı projelerle bilinen yapımcı Ceren Aslan ve Türkiye’de 2004 yılında e-ticaret sitesini kuran ilk kadın aynı zamanda Marcom Management’ın kurucusu Derya Butur işbirliği ile kurulan sitede, kendi dalında markalaşmış usta isimler online ders verecekler.

Haberin Devamı

İnternet üzerinden online eğitim vermek üzere kurulan ve yıldızları buluşturacak olan adlı site ile Türkiye’de bir ilk gerçekleşecek.

Üretmek, öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen herkes, ilgili olduğu alanla ilgili usta isimlerden bilgisayar başında eğitim alabilecek.

Senaryo,yönetmenlik, yazarlık, oyunculuk,moda,müzik olmak üzere bir çok farklı konuda ders verilecek olan site, alanında “usta” olan isimleri bir araya getirecek.

Sitede yer alacak derslerin çekimlerine başlandı ve site Aralık ayının ilk haftası açılacakçDijital dünyaya yeni bir soluk getirecek olan “Marclass” ta hangi usta isimlerin ders vereceği ise büyük bir merak konusu.