Bedeni, Ruhundaki Güç İle Her Zaman Besleyebilirsin.

Nasıl oluyor bu? Ruh sonsuz ve sınırsız bir güçten beslenir. Onu sınırlandıran ise bedendir. Öyleyse beden ruhumuzun en zayıf noktasıdır. İnanmak ruh ile alakalı bir kavramdır. Sevmek, düşünmekte öyle… Hocam ruh nasıl düşünsün onu bedendeki beyin yapıyor, diye düşünüyorsun biliyorum. Bedendeki beyin değil ruhtaki beyindir düşünmeyi-düşlemeyi yapan. Beyin düşünmeye yarayan bir cihazdır. Tıpkı gözün görmeye yarayan bir organ olduğu gibi. Yani gören ruh olduğu gibi düşünende ruhtur. Ruh tasarlar beden harekete geçip eyleme döker. Ruh düşünür beden gerçekleştirir. Sistem böyle çalışıyor.

Haberin Devamı

Elde etmek istediğin başarı için ruhunu ne kadar kamçılarsan o da bedeni eyleme geçmesi gerektiği konusunda o kadar enerjisini arttırır. Duygu ve düşünce enerjisi ruhta başlar beden aracılığı ile dış dünyaya enerji olarak yayılır. Ruh bir kez arzulamanın gücünü milyon kere büyütür. Başarının bir sırrı da içimizde derin kudretin var olduğunu bilmektir. Hepimiz Yüce Yaratıcımızın nurundan ve ruhundan birer zerreyiz. Yani ruhumuz Allah’ın bir zerresidir. Ruhumuzda sonsuz ve sınırsız bir güç vardır. Fakat ruhun cesedine hapsedildiği için ve sen onun varlığını fark etmediğin için zamanla gücünü kaybedebiliyorsun. Ruhunun gücünü olumlu telkinlerle, pozitif düşüncelerle ve Rabbine olan inancınla her zaman arttırabilirsin.

Başarmak istediğin şeye ruhunu kat! İçine ruh giren her durum canlılık kazanır. Nasıl ki Âlemlerin Rabbi bir balçığa ruhunu katıp ona canlılık getirip bizleri yarattı, sen de zaferlerine ruhundaki inançtan, heyecandan, sevgiden ve gücünden kat ki canlansın, hayat bulsun.

Dr Servet Terziler

Esteworld Plastik Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı & Medikal Estetik Hekimi

Facebook/drterziler
Twitter/drterziler
İnstagram/drterziler
Linkedin/drterziler

www.drservetterziler.com