OZON TERAPİ İLE DAHA GENÇ, DAHA DİNAMİK VE YENİLENMİŞ HİSSEDECEKSİNİZ!

Estetik ve güzellik dünyası her geçen gün daha da sağlıklı gözükmenin yepyeni müjdelerini duyuruyor! Birbirinden ilgi çekici bu uygulamaların en etkilisi “Ozon Terapi”dir.

Üstelik bahar yorgunluğunuzu söküp atıyor!

Yıllarla beraber hem bedenen hem de ruhen yorgunluk yaşamımıza yansıyor. Önlem almadığımız ve yaşam tarzımıza dikkat etmediğimiz takdirde yorgunluğun izleri daha da hızlanarak kendini göstermeye devam ediyor; hayatımızı etkiliyor. Son yıllarda yaşamımızda öne çıkan ve neredeyse artık bilmeyen kimsenin kalmadığı Anti Aging kavramı yaşam felsefesi olarak yılları geriye sarabilmenin, hissettiğiniz gençliği, dinamikliği yansıtabilmenin kapılarını açıyor. Bu yöntemlerin ruhen ve bedenen en etkili yollarından biri de “Ozon Terapi” ile karşımıza çıkıyor. Ozon terapi, bir çok hastalığın da tedavisinde uygulandığı gibi “yaşlanmadan yaş almanın”, daha genç, daha zinde, daha dinamik ve yenilenmiş görünmeyi de sağlıyor; sağlığınızı korumaya alırken, beraberinde de güzelliğinize etkili dokunuşlar kazandırıyor.

Haberin Devamı

İmmün sistemini güçlendirip, metobolizmayı hızlandıran, tamamen doğal bir uygulama olan “Ozon terapi” yaş alırken yaşlanma etkilerini azaltmak, sağlıklı ve zinde kalarak yılların olumsuz etkilerini tersine çevirmek isteyenler için en ideal metot olarak öne çıkıyor. Doğanın en etkili temizleme mekanizması olan Ozon, öncelikle vücuttaki metabolik artıkları temizliyor. Daha sonra bedenin kendi doğal yöntemleri ile bu sistemi gerçekleştirmesini tetikleyerek bunu sağlıklı ve olması gereken düzenine sokuyor. Oksijenin hücrelere daha etkili bir şekilde nüfus etmesini de sağlayan “Ozon terapi” cildin daha sağlıklı, daha canlı ve daha genç görünmesinde büyük rol oynuyor.

Dr. Servet Terziler

ESTEWORLD Plastik Cerrahi Sağlık Grubu - Medikal Direktörü

Facebook: esteworld

Twitter: esteworld

İnstagram: esteworld

www.esteworld.com.tr