Estetik Vajinal estetik cinsel hazzı artırıyor

Vajinal estetik cinsel hazzı artırıyor

13.10.2016 - 11:21 | Son Güncellenme:

Vajinal estetikte artan talep hakkında açıklamalar yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Çabuk Cömert, Kadınların estetik sonrası cinsel haz seviyelerinin de arttığını söyledi.

Vajinal estetik cinsel hazzı artırıyor

“Kadınlarda vajina bölgesinde iç dudaklar çeşitli nedenler ile uzayıp sarkarak dış dudakların üzerine çıkar. Bu durum hem estetik hem de işlevsel açıdan kişide önemli problemlere yol açabilir. Genital bölge kadınların kökenlerine göre değişiklik gösterir.

Haberin Devamı

Doğal değişikliklerin yanı sıra doğumsal anomaliler yani konjenital bozukluklar, doğum sırasında gelişen vajinal travmalar, hormonal etkiler, yaş alma ve vajina bölgesinin enfeksiyon kapması gibi sebepler ile genital bölgede istenmeyen değişikliklere neden olabilir. Bu durum kişiye rahatsızlık vererek mutsuzluğa ve özgüven eksikliğine yol açabilir. Cinsel ilişki esnasında rahatsız hissetmesine neden olabilir. Çiftleri olumsuz yönde etkileyen bu tarz sorunlar kişilerin yaşam kalitesinin düşmesine yol açabilir.”

Vajina estetiğine talep artıyor
“Vajina bölgesindeki şekil bozukluklarından ya da fonksiyonel nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayan kadınlar vajina iç dudağı estetiği olan labioplasti ameliyatından faydalanabilirler. Kadınların ekonomik bağımsızlıklarını giderek daha fazla kazanmaları sayesinde vajina estetiğine talep her geçen gün artmaktadır. Bu sayede kadınların cinsel açıdan kendilerini çok daha iyi hissetmeleri ve cinsel mutluluğu yakalamaları sağlanabilmektedir.”

Haberin Devamı

Vajinal estetik cinsel hazzı artırıyor
Vajina estetiği düşünenlerin bilmesi gerekenler
Vajina estetiği yani labioplasti ameliyatı tercihe göre lokal ya da genel anestezi uygulanarak yapılabilir. Gelişen teknoloji sayesinde yaklaşık 1 saat içinde operasyon tamamlanır. Ameliyat esnasında hiçbir şekilde ağrı hissedilmez.

Kendiliğinden eriyen estetik dikişler sayesinde genital bölgede dikiş ya da yara izi oluşmaz. Uygulanan işleme göre iyileşme süreci değişse de birkaç gün içinde hasta normal yaşantısına dönebilir. En fazla merak edilen konu olan kızlık zarı ise operasyon sonrasında zarar görmez. Ayrıca gebe kalma ya da doğum yapmaya hiçbir şekilde engel teşkil etmez.”

Op. Dr. Esra Çabuk Cömert“Birden fazla normal doğum yapan kadınların vajinası genellikle belirli bir süre sonra kendisini toplamayı başlar. Ancak doğumda açılan kesiler, bebeğin başının zor çıkması gibi nedenler iç dudakların dışa taşması gibi problemlere yol açabilir. Ya da vajina bölgesindeki renk değişimleri de kişiyi rahatsız edebilir. Genital bölgede şekil bozukluğu yaşayan ve bu durumdan rahatsız olan her kadının kendilerine sunulan tedavi seçeneklerinden faydalanmalarını tavsiye ediyoruz.

Haberin Devamı

Alanında uzman bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına giderek muayene olmaları, ayrıntılı bilgi almaları karar verme aşamasının kolaylaşmasına yardımcı olacaktır.”

Yazarlar