Moda Vakko Esmod Moda Akademisi kayıtları başladı

Vakko Esmod Moda Akademisi kayıtları başladı

18.08.2015 - 14:35 | Son Güncellenme:

Geleceğin moda endüstrisini yaratacak profesyoneller yetiştirmek amacı ile teori ve pratiğe dayalı geniş kapsamlı bir moda eğitimi sunan Vakko Esmod Moda Akademisi’nin 2015-2016 eğitim sezonu için kayıtlar başladı.

Vakko Esmod Moda Akademisi kayıtları başladı

1841 yılında Paris’te kurulan dünyanın ilk moda okulu Esmod ile Türkiye’nin ilk lüks moda markası Vakko işbirliğinde 2013 yılında hayata geçen Vakko Esmod Moda Akademisi’nde 3 yıllık diploma ve kısa dönemli sertifika programları yer alıyor.

Haberin Devamı

Moda alanında kendini geliştirmek isteyen gençlere, araştırma, keşfetme ve modaya dair yaratıcılığı geliştirme bakış açısı ile hem teorik hem de pratik anlamda gelişmiş eğitimler sunan Vakko Esmod Moda Akademisi, 2015-16 eğitim sezonuna da büyük hedefler ile merhaba demeye hazırlanıyor.

Modaya dair detaylı bir eğitim programı

Vakko Esmod Moda Akademisi’nde verilen eğitimler, diploma programı ve sertifika programları olarak ikiye ayrılıyor. 3 yıl süren Moda Tasarımı ve Yönetimi Diploma Programı’nda; tasarım, modelizm, kumaş bilgisi, bilgisayarda tasarım, moda tarihi, moda yönetimi konularında A’dan Z’ye eğitim alan öğrenciler 2. yıldan itibaren, Fransa’dan Japonya’ya onbeş ülkedeki yirmi iki ESMOD okulunun olanaklarından yararlanma fırsatı yakalıyor.

Haberin Devamı

Vakko Esmod’un eğitmen kadrosu, kapsamlı pedagojik eğitim ve uzmanlık tecrübesine sahip yabancı ve Türk öğretmenlerden oluşuyor. Teorik eğitimleri aynı zamanda endüstri odaklı projelerle de destekleyen Vakko Esmod Moda Akademisi; bu kapsamda öğrencilerini eğitimleri henüz devam ederken sektörün içinde yer almaya teşvik ediyor.

Tüm bunların yanısıra Vakko Esmod Moda Akademisi yıl içinde gerçekleştirdiği Fashion Talk etkinlikleriyle hem Vakko Esmod öğrencilerini hem de moda alanına ilgi duyan herkesi dünya çapında moda sektörünün profesyonelleriyle buluşturuyor.

Moda eğitimi almak isteyen, hem teknik hem de yaratım alanlarına ilgi duyan herkesin motivasyon testi ve mülakat süreci sonrası kabul edildiği Vakko Esmoda Moda Akademisi 2015-16 eğitim sezonunun kapılarını 28 Eylül’de açıyor.

Vakko Esmod Moda Akademisi sertifika programları ile benzersiz bir moda eğitimi fırsatı

Vakko Esmod Moda Akademisi, farklı bölümlerde üniversite eğitimleri devam eden veya çalışma hayatına başlamış, aynı zamanda modaya ilgi duyan ve bu ilgiyi profesyonelliğe taşımak isteyenler için farklı içerikte kısa dönemli sertifika programları da sunuyor.

Moda tasarımı, moda perakendesi ve yönetimi, lüks pazarlama, desen tasarımı, moda kültürü, mağaza yönetimi ve moda hukuku gibi modanın birçok farklı alanı Vakko Esmod Moda Akademisi’nin sertifika programları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Sertifika Programları:

Moda Dünyasında Her Yönüyle Lüks- 28 Eylül 2015

Moda Tasarımı- 03 Ekim 2015

Moda Perakendesi ve Yönetimi – 03 Ekim 2015

Stil Danışmanlığı – 03 Ekim 2015

Desen Tasarımı – 13 Ekim 2015

Yaratıcı Drapaj Teknikleri – 31 Ekim 2015

Markalaşma Yolunda Moda Hukuku’nun ABC’si- 31 Ekim 2015

Moda Kültürü – 3 Kasım 2015

Mağaza Yönetimi – 14 Kasım 2015

Vakko Esmod Moda Akademisi, gün geçtikçe devleşen moda endüstrisinde, profesyonel bir kariyer hedefleyen tüm gençleri bekliyor!

Yazarlar