Kültür Sanat Ve A.R.O.G. perdeyle tanıştı

Ve A.R.O.G. perdeyle tanıştı

03.12.2008 - 00:07 | Son Güncellenme:

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı A.R.O.G., sinemalarda gösterime girmeden önce basın mensupları karşısında görücüye çıktı. Cem Yılmaz gazetecilere, “Filmi ilk gören siz olacaksınız. Umarım beğenirsiniz” dedi

Ve A.R.O.G. perdeyle tanıştı

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı, Ali Taner Baltacı ile yönetmenliğini üstlendiği A.R.O.G. filmi cuma günü 400 salonda gösterime giriyor. Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Hasan Kaçan, Nil Karaibrahimgil, Özkan Uğur, Zafer Alagöz ve Muhittin Korkmaz’ın rol aldığı filmin basın gösterimi dün Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Filmin gösterimine Ali Taner Baltacı ile katılan Cem Yılmaz, “Ekipten sonra filmi ilk gören siz olacaksınız. Umarım beğenirsiniz” dedi.

Seyircileri saydı!

Merdivenlerden çıkarken gelen seyircileri sayan Yılmaz, “Yüz bin kişi gelmiş” diyerek misafirleri kahkahaya boğdu. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Yılmaz, “Film yaptık. Şimdi izleyen birkaç arkadaşımdan görüş alacağım” dedi.
Gazetecilerin “Issız Adam” filminde Nil Burak’ın şarkısı çok beğenildi ve yıllar sonra yeniden gündeme geldi sizin filminizde kullandığınız Kibariye’nin “Eller Senin Kadar Sevmiyor Annem” şarkısı da sizin sayenizde gündeme gelecek mi?” şeklindeki sorusuna Yılmaz, “Bilmiyorum umarım öyle olur” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

9 milyon dolarlık en pahalı Türk filmi
9 milyon dolara mal olan A.R.O.G’un çekimleri 15 haftada tamamlandı. Bütçesiyle tüm zamanlarin en pahalı Türk filmi unvanına sahip A.R.O.G’un, ana sponsoru Türk Telekom, Avea ve TTNet. Yılmaz’ın G.O.R.A ve Hokkabaz’dan sonraki üçüncü filmi, kullanılan görsel efektleri ile dikkat çekiyor. 127 dakika süren film, Yılmaz’ın bugüne kadar çektiği en uzun film.