Stil Versace, H&M için koleksiyon hazırladı!

Versace, H&M için koleksiyon hazırladı!

24.06.2011 - 11:12 | Son Güncellenme:

Moda dünyası için büyük haber; Versace, H&M için koleksiyon yaratıyor!

Versace, H&M için koleksiyon hazırladı

Moda sever beyler ve bayanlar takvimlerinde işaretlesin; 19 Kasım 2011, Versace’ın H&M için yarattığı koleksiyon dünya üzerindeki mağazalarda yerini alacak.

Haberin Devamı

Kadınlar için 40, erkekler içinse 20 parça barındıran koleksiyon elbette markanın en büyük özelliklerinden biri olan makul fiyatlarla müşterilere sunulacak.

Bir zamanlar asla bir difüzyon koleksiyon oluşturmayacağını söyleyen Donatella Versace şimdi, “H&M ile işbirliği yapmaktan ve daha büyük bir kitleye ulaşma şansını yakalamış olmaktan heyecan duyuyorum” diyor.

Margareta van den Bosch, H&M’nin Sanat Danışmanı ise bu işbirliğine dair şunları söylüyor: “Versace yakın geçmişin en önemli markalarından birisi ve H&M için yaptıkları koleksiyon da büyüleyici ve gösterişli olacak – Versace’ın sembolize ettiği her şey. Donatella Versace, bizimle arşivlerden çıkardığı ikonik tasarımlar paylaşıyor. Bu tam bir kutlama işbirliği ve parti sezonu için de çok uygun!”

Haberin Devamı

Donatella Versace, projenin sonucundan o kadar etkilendi ki Milan’da gerçekleşen Versace erkek koleksiyonu defilesinin sonunda podyuma H&M için hazırladığı bu koleksiyondan zımbalı deri bir elbise ile çıkmayı tercih etti.


Yazarlar