Ayakkabı Vicco ilkbahar-yaz koleksiyonu cıvıl cıvıl

Vicco ilkbahar-yaz koleksiyonu cıvıl cıvıl

29.04.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Vicco, cıvıl cıvıl ilkbahar-yaz koleksiyonu ile renklerin enerjisini çocuk ayakkabılarına yansıtıyor. Çocukların hayallerindeki modelleri sezon trendleri ile harmanlayan Vicco baharı müjdeliyor.

Vicco ilkbahar-yaz koleksiyonu cıvıl cıvıl

Türkiye’nin çocuk ayakkabısı markası Vicco, 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunda kalite ve rahatlıktan ödün vermeden en son trendleri tasarımlarına taşıyor. Çocukların ayak gelişimine uyumlu tasarımlarıyla dikkat çeken Vicco’nun ilkbahar-yaz koleksiyonuyla alışveriş eğlenceye dönüşecek.

Haberin Devamı

Kız çocukları için dore ve gümüş ile cool bir görünüm

Vicco’nun ilkbahar-yaz koleksiyonunda kız çocukları için tasarlanan pastel tonlarındaki babetler, rengarenk espadriller, dore ve gümüş spor ayakkabılar yetişkinleri kıskandıracak nitelikte. Kız çocuklarının vazgeçemediği pembe ve kırmızı da hem spor hem de şık modellerle koleksiyondaki yerini alıyor. Küçük hanımlar bu ayakkabıları tüm kıyafetleriyle rahatlıkla kombinleyebilecek.

Erkek çocukları rengârenk süetlerle şıklığı yakalayacak

Vicco’nun erkek çocukları için hazırladığı tasarımlarda ise yumuşacık renkli süet ayakkabılar dikkat çekiyor. Spor ayakkabılarında ise yürümeyi keyif haline getirecek rahatlık ayaklara mavi, sarı, yeşil ve kırmızı ile taşınıyor.

Haberin Devamı

Vicco’nun 28,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunduğu 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu; tüm Vicco mağazalarında, seçkin satış noktalarında ve Viccoshop.com.tr’de bulabilirsiniz.

Yazarlar