Stil Victoria Beckham & Another Magazine

Victoria Beckham & Another Magazine

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Victoria Beckham, Another Magazine ile güçlerini birleştiriyor!..

Victoria Beckham & Another Magazine

Müzik dünyasının gözde guruplarından Spice Girls ile tanıdığımız ve David Beckham ile evliliğinden sonra tam bir stil gurusuna dönüşen Victoria Beckham moda dünyasının içinde kendine özgü tarzı ile salınmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Kameraların karşısına çıktığından kendinden çok üzerinde kıyafetleri ve aksesuarları ile dikkat çeken, attığı tüm adımlarla kendisinden sıkça söz ettirmeyi başaran Beckham, tasarım yapmaya başladığından beridir, çok daha sık dünya basınının dikkatli çekmekte.

Gerek yaptıkları aşırılık, kendini göstermek olarak algılanmasına sebep olsada, çağımızda birçok insanın tasarımcı olabildiği göz önünde bulundurulduğunda, alternatif yaklaşımları ile kitleleri etkileyen Beckham'ın, tasarımcı koltuğuna oturması yadırganmış gibi gözükmüyor. En yakın dostlarından dünya moda tarihine adını altın harflerle yazdıran, Versace, Armani, Dolce&Gabbana gibi markalar Victoria'yı destekleyen konuşmaları ve demeçleriyle, "posh" kızımızın daha başarılı olabileceğinin altını çiziyorlar.

Haberin Devamı

Victoria Beckham & Another Magazine

Bir süre önce, malum kimliğini kullanarak magazin dergilerinden, podyumda nazik selamlamalara hızlı ve 'başarılı' bir geçiş yapan Beckham, yükselişinde yanında yer alan 'büyük' ekibe karşı her zaman oldukça minnettar olduğunu da vurguluyor.

İki elinde on marifet denilebilecek kadar çok iş yapan Victoria, moda dünyasındaki tasarım devi markaların, üzerinde en soft olduğu zamanda bile gösterişli hale getirebildiği kıyafetleri sayesinde var olduğunu zannedenlere, kendisini ispatlama arifesinde 'yalın' kadınların imajını yeniden yaratma açısından ne kadar başarılı olacak ilerleyen zamanda elbette daha net göreceğiz.

En son projesi için, Another Magazine dergisinin web sitesi ile iş birliğine yapan Beckham, İlkbahar/Yaz 2012 denim koleksiyonu tanıtımında, 'Another' ekibi ile Fransız Yeni Dalga akımını yansıtan görsellikte bir sunum hazırlıyor. Eklektik tarzı asiliği ile birleşen Victoria, moda dünyasında da var olmanın, bir nevi zeki düşünülmesi gereken bir savaş olduğunu anlamış olacak ki, tarzının her zamanki gibi, 'ne kadar farklı' olabildiğini bu çalışması ile de bir kez daha kanıtlayacak gibi gözüküyor!..

Yazı; İlknur Şener 

Yazarlar