Stil Victoria’s Secret Koleksiyon Lansmanı

Victoria’s Secret Koleksiyon Lansmanı

11.04.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret melekleri yeni koleksiyon için defileden sonra tekrar bir araya geldiler. Defile görüntüleri çok konuşulan melekler, New York’taki Vicroria’s Secret mağazasında koleksiyon lansmanına katıldılar.

Victoria’s Secret Koleksiyon Lansmanı

İç çamaşırı markasının bütün melekleri güzel olduklarını zaten biliyoruz. Fakat aralarında favorilerimiz olanlar var tabi ki. İşte Modazon ekibinin favori melekleri de bu lansmandalar. Adriana Lima, Miranda Kerr, Lily Aldridge ve Candice Swanepoel, yeni koleksiyonun tanıtımı için mağazada birbirinden güzel pozlar verdiler.

Haberin Devamı

Aralık ayına yaklaşırken, mağazalar yavaş yavaş yılbaşı için indirimlere girmeye başlıyor. Bu markalardan biri de Victoria’s Secret oluyor. New York’taki mağazasında tatil indirimi için düzenlenen etkinlikte güzel melekleri de görüyoruz.

Koleksiyon tanıtımı için bir araya gelen mankenler doğal halleriyle göz kamaştırıyorlar. Modeller çeşitli hediye paketleriyle ve koleksiyondaki ışıltılı parçaların önünde objektif karşısına geçiyorlar. ‘Melek’ yazısı olan baskılı tişörtleriyle poz veren modeller daha sonra kendi şık kıyafetlerini giyiyorlar.

Kameralar karşısında oldukça rahat ve güler yüzlü olan mankenlerin fotoğrafları için galerimize göz atmayı unutmayın.


Yazarlar