Estetik Vücut şekillendirmede son teknoloji 3D Lazer Lipoliz

Vücut şekillendirmede son teknoloji 3D Lazer Lipoliz

10.11.2015 - 11:04 | Son Güncellenme:

3D Lazer Lipoliz, lazer ışığı ile doğrudan yağ hücresinin zarının patlatılmasıyla yağ hücrelerinin kalıcı olarak azaltılması, aynı zamanda cildin gerilmesi, sıkılaştırılması ve selülitlerin yok edilmesini hedefleyen sırasıyla üç ayrı lazer kullanılarak yapılan vücut şekillendirme uygulamasıdır.

Vücut şekillendirmede son teknoloji 3D Lazer Lipoliz

3D Lazer Lipoliz nedir ?

Haberin Devamı

3D Lazer Lipoliz, lazer ışığı ile doğrudan yağ hücresinin zarının patlatılmasıyla yağ hücrelerinin kalıcı olarak azaltılması, aynı zamanda cildin gerilmesi, sıkılaştırılması ve selülitlerin yok edilmesini hedefleyen sırasıyla üç ayrı lazer kullanılarak yapılan vücut şekillendirme uygulamasıdır. ‘D’ Dimensiondan gelir. 3 Farklı lazer birlikte maksimum etkiyi oluşturur.

3D yi oluşturan lazer sistemleri

1. Smart Lipo, Pro Lipo:

1064 nm ve 1319 nm dalga boyları, çift etki ile yağ hücrelerini patlatarak sayılarını kalıcı olarak azaltır. 0.6 mm’lik çok ince kanüllerle çalışıldığından mekanik travma minimumdur. Yüksek güce sahip olması nedeniyle çok hızlıdır. Bu amaçla kullanılan Diod lazerler gibi cildi delme yada yakma ihtimali söz konusu olmadığından cilt için çok güvenilirdir.

Haberin Devamı

2. Süper Ultrasonik Lazer (SUS) (Ultra Z):

Yağ hücrelerine özel bir ses dalgasıdır. Titreşerek yağ hücrelerinin birbirlerinden ayrılmasını ve bozulmadan alınmasını sağlar. Cilt altına çok yakın çalışmaya olanak sağladığı için ciltteki sıkılaşma etkisini maksimuma çıkarır. İstendiği taktirde baklava denilen kaslı karın görünümü de sağlanabilir. SUS ile alınan yağ hücreleri patlatılmadığı için erkeklerde gögüs kaslarına, omuzlara, yüze yada kalçalara; kadınlarda yüze, memelere, kalçalara yada dudaklara dolgu maddesi olarak da kullanılabilir.

3. Lazer Selüliz (CelluSmooth):

Selülite özel 3 modla çalışan bir lazer sistemidir. Portakal kabuğu görünümünü oluşturan kısa fibröz bantları kırar, pürüzlü görüntüye sebep olan yağ hücrelerini eritir ve cildi gerer ve sıkılaştırır. Yeni elastin – kolajen uyarımı yapma özelliğinden dolayı cilt daha pürüzsüz ve parlak görünür.

3D Lazer Lipoliz liposculpture (vücut şekillendirme) uygulamalarında en yeni ve en hızlı prosedürdür.

Op. Dr.Ahmet Arif EROĞLU

doktorsitesi.com

Yazarlar