Yaşam Yanlış babayı gömdü

Yanlış babayı gömdü

01.10.2010 - 01:31 | Son Güncellenme:

Muğla-Yatağan Karayolu’nun Ula ilçesine bağlı Akçaova mevkiinde 14 Eylül’de meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi otomobilin çarpması sonucu öldü.

Yanlış babayı gömdü

Üzerinden kimlik çıkmayan 60-65 yaşlarındaki kişinin cesedi tanınamayacak hale geldi. Bu kişinin bir süredir kayıp olan Ula’nın Portakallık köyünde oturan akli dengesi bozuk Mehmet Özdemir (68) olabileceği ileri sürüldü.
Bir aydır gazete, radyo ve yerel televizyonlara verdiği ilanlarla babasını arayan balıkçı Ahmet Özdemir’e (36) haber verildi. Ahmet Özdemir, cesedi teşhis için Muğla Devlet Hastanesi’ne geldi. Özdemir, cesedin babasına ait olduğunu söyleyerek defin işlemlerini başlattı. Cenaze 16 Eylül’de Portakallık köyünde toprağa verildi.

Baba ortaya çıktı
Mehmet Özdemir bir hafta sonra ortaya çıkınca oğlu Ahmet Özdemir şoke oldu. Yanlış cenazenin toprağa verildiği anlaşıldı. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı olaya el koyarken, polis gömülen kişinin kimliğini tespit edebilmek için çalışma başlattı.
Portakallık köyü muhtarı Erol Çömen, “Gömdüğümüz kişinin Mehmet Özdemir olmadığı ortaya çıktı. Fıkra gibi bir olay” dedi.

Yazarlar