Tatil Yaza Güral Sapanca'da hazırlanın

Yaza Güral Sapanca'da hazırlanın

16.04.2012 - 12:05 | Son Güncellenme:

Uzun ve yorucu bir kış mevsiminden çıktığımız bu günlerde, baharı özlemle bekleyenler soluğu Sapanca’da alıyor.

Yaza Güral Sapancada hazırlanın

Eşsiz doğası ve güneşle hayat bulan çiçekli bahçeleriyle Güral Sapanca, bahar tatili yapmak ve yenilenmek isteyenlerin en popüler adresi.

Doğa yürüyüşleriyle gündüzleri güneş ve yeşil doğanın tadını çıkaran misafirler, öğleden sonra ise Aliva SPA’da yenilenip enerjiye kavuşuyor. Aliva Spa'nın bahara özel vücut bakımlarından yararlananlar ise yaza sıkı bir başlangıç yapıyor!


Türkiye’nin ilk wellness oteli Güral Sapanca Wellness & Convention, şu günlerde bahara özlem duyanların en sık ziyaret ettiği adres. Zira kış soğuklarından bunalanlar, eşsiz doğası ve güneşle hayat bulan çiçekli bahçeleriyle Güral Sapanca’ya geliyor. Unutulmaz bir bahar kaçamağı yapmak isteyenler önce doğa yürüyüşleriyle güneş ve yeşil doğanın tadını çıkarıyor, ardından da Aliva SPA’da yenilenip enerji tazeliyor. Yaza yepyeni biri olarak girmek isteyenler, sauna, masaj ve jakuzi keyfinin yanı sıra Aliva SPA’nin bahara özel bakımlardan yararlanıyor.

Yaza sıkı bir giriş yapın!

Haberin Devamı


Aliva SPA’da uygulanan vücut bakımlarında doğanın mucizeleriyle bilimin sunduğu imkanları birleştirerek eşsiz bakımlar gerçekleştiriliyor. Örneğin Dengeleyici Yosun Bakımı, vücut ödemini atmaya ve sıkılaşmaya yardımcı oluyor. Yaşam İksiri Peeling Bakımı ise vücuttaki ölü derinin atılarak, pürüzsüz, ışıltılı ve canlı bir görünüm elde edilmesini sağlıyor.

Bölgesel fazlalıklarından şikayet edenlerin tercihi ise Shape-in Bakımı. Bu bakım vücuttaki yağları önce ses dalgaları ve elektro terapiyle parçalıyor, ardından bunları vakumlamayla lenf noktalarına yönlendiriyor. Böylece yağların vücuttan atılmasına yardımcı oluyor.

Bunların yanı sıra Aliva SPA’da hamam, parafin, termal çamur, Hydro bakımları ile çok sayıda yüz bakımı da bulunuyor.

Haberin Devamı


Güral Sapanca Wellness & Convention - Kırkpınar Sapanca – Sakarya
Tel: 0264 242 56 00