Diyetler Yeme içme krizlerinize dur diyin

Yeme içme krizlerinize dur diyin

11.03.2015 - 14:04 | Son Güncellenme:

Herbalife Protein Bar, içeriğindeki 10 gr proteinle sağlıksız abur cuburlardan uzak durmanıza yardımcı olur.

Yeme içme krizlerinize dur diyin

Yemek yedikten 2-3 saat sonra karnımız acıkmaya başlar ve önümüze ne gelirse yemek isteriz. Ancak midemiz tamamen boşalmadan ara öğünlerle iştahımızı bastırırsak yeme-içme krizlerimize dur diyebiliriz.

Herbalife Protein Bar, düşük kalorisi, zengin protein ve vitamin içeriği ile sağlıklı bir atıştırmalık arayanlar için lezzetli bir alternatif sunuyor. Herbalife Protein Bar, sağlıklı bir atıştırmalık olmasının yanı sıra günlük koşturmacanız sırasında eksik kalan protein ihtiyacınızı tamamlamanıza da yardımcı oluyor.

Kalorisi düşük, proteini yüksek

Çikolatalı Yer Fıstıklı, Vanilya Aromalı Bademli ve Limon Aromalı olmak üzere 3 farklı lezzet alternatifi bulunan Herbalife Protein Bar, B6 ve B12 vitaminleri ile protein ve karbonhidrat içeriyor. İçinde 10 gr protein bulunan bar, sadece 139 kalori (Belirtilen kalori Çikolatalı Yer Fıstıklı Protein bar için geçerlidir)..

Ara öğün tüketin, yeme krizlerini önleyin

Günde bir veya iki defa tüketilebilen Herbalife Protein Bar, yeme içme krizlerini yönetmenizde size yardımcı olur. Herbalife Protein Bar, damak tadına düşkün herkese düşük kalorili yapısı ile kilo verme veya koruma döneminde sağlıklı bir ara öğün seçeneği sunuyor.

Yazarlar