Estetik Yeni seneye canlı bir cilt!

Yeni seneye canlı bir cilt!

04.01.2011 - 12:46 | Son Güncellenme:

Hem cildiniz canlansın hem de doğal bakımın keyfini çıkarın!

Yeni seneye canlı bir cilt

aisha ISTANBUL, aromaterapi ürünlerini kış aylarında cildinizi canlandırmak için hazırladı.

Kışın soğuk havasında, cildinize ilkbahar havasını yaşatacak aisha ISTANBUL Zencefil Serisi, zencefil, servi, ardıç ve biberiye saf yağları ile hayat buldu.

Haberin Devamı

Literatürde “zingiber officinale” olarak geçen zencefil, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici, kas ısıtıcı ve afrodizyak etkilerinden dolayı yüzyıllardır Çin tıbbının baş tacı olan bir bitkidir. Kış aylarında özellikle kas ağrılarını hafifletip, öksürük, soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıklarda bünyeyi güçlendiren saf zencefil öz yağını, cildinizin de sağlığı için harmanlayan aisha ISTANBUL, seride yer alan yoğun bakım kremi, vücut peelingi ve vücut yağının yoğun ve kalıcı parfümü ile, mevsimin soğuk havasına karşı direncinizi arttırmak için tasarladı.

Cildi nemlendirip besleyen, ölü derilerden arındırıp parlatan ve aynı zamanda afrodizyak etkisi yapan sette, kayısı çekirdeği yağı, kalendula, shea butter, mango butter, zeytin yağı, jojoba, hindistan cevizi yağı, ölü deniz tuzu ve vitamini yağları kullanıldı.
aisha’nın bahçesinden

Haberin Devamı

aisha ISTANBUL, ürünlerindeki doğal özlerden, ambalaj malzemesine kadar, koleksiyonundaki bütün ürünler için teker teker araştırmalar, çalışmalar ve testler yapıyor. Ürünlerinin %100 içeriği doğal ürünlerden, % 60‘ı ise sertifikalı organik hammaddelerden oluşan ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha İSTANBUL, tasarım ve hazırlanma aşamasında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bölümü ile birlikte çalıştı.

Cildinize doğal yenileme

Yazarlar