Güzellik Yeni Yepyeni

Yeni Yepyeni

30.01.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şıklık geri dönüyor... Modadaki gösteriş ve ihtişam, kozmetik dünyasına da yansıdı. Lancome'un kış makyaj koleksiyonu Chic tam da kadın olmanın keyfini yaşamak isteyenlere göre...

Yeni Yepyeni

Hazırlayan: Handan BAYINDIR

Yeni Yepyeni


Gece - gündüz şık, tırnak uçlarına kadar sofistike, baştan çıkarıcı ve çarpıcı. Lancome'un yüzyılın efsane kadınını yaratmak amacıyla sunduğu Chic koleksiyonunun çıkış noktası işte bu. Nasıl olmasın ki... Tüm moda dünyası sadeliği bir kenara atmış, gösterişin peşine düşmüş. İhtişamlı, seksi, çarpıcı giysileri giyip de yakın zamana kadar gözde olan 'doğal makyaj'la dolaşılır mı hiç? Dolaşılmaz elbet. Makyaj yapmayı seven, yüzünü bir tuval gibi gören kadınlar bu kış pek keyifli olacak. Işıltılı, keskin renkli, her detayın ince ince işlendiği makyaj çok moda çünkü. Öyle 'Bir rimel, bir ruj yeter' devri kapandı!
Lancome da, Chic koleksiyonuyla fondötenden allığa, rujdan ojeye, fardan maskaraya kadar baştan aşağı bir kış kadını yaratmış. Fred Farrugia, yarattığı Chic makyajıyla kışın grisini eritiyor, yerine amber rengi ve sarımsı kahverengileri ön plana çıkarıyor. Ayrıca altın tanecikleriyle makyajı kusursuz bir parlaklığa kavuşturuyor. Koleksiyonda yer alan fırçalı ruj Lip Dimension parlak kahverengi Foxy Lady ve altın ışıltılı bakır rengi Sexy ile dudaklara ışıltı katıyor.
Chic, dudaklardaki parlaklığı gözlere de taşıyor. Far üzerine parmak uçlarıyla uygulanan Fantasy Tubes'ın transparan, açık bej ve açık kahverengi tonları bulunuyor. Altın ışıltılar taşıyan Touche Liberte teninize pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Ürün T bölgesine, yanaklara ve dekolteye uygulanıyor.
Chic koleksiyonunda elleriniz de baştan çıkarıcı olacak. Özellikle de tek başına ya da başka bir ojenin üzerine uygulanabilen altın rengi, sim tanecikli Feuille D'or şıklığınıza son noktayı koyuyor.
FİYATLAR
Lip Dimension(likit jel) 29 milyon lira
Contour Pro(Fırçalı dudak kalemi) 23.5 milyon lira
Lip Brio (dudak jeli) 29 milyon lira
Rouge Absolu Creme(ruj) 29.5 milyon lira
Fantsy tubes(şeffaf far) 26.5 milyon lira
Color focus (far) 33.5 milyon lira
Magnificils (maskara) 39 milyon lira
Crayon khol (kalem) 21 milyon lira
Vernis İnstant magnetic (oje) 26 milyon lira.
Touche Liberte 35 milyon lira
Pelette Mix 62.5 milyon lira
Blush Duo(pudra) 56 milyon lira
Blush subtil(pudra allık) 50 milyon lira

Eskileri Beymen’e götürün

Beymen, 2001 sonbahar - kış sezonuyla birlikte sektördeki 30'uncu yılını geride bırakıyor. BBA A.Ş. Murahhas üyesi Serdar Sunay, 30'uncu yıl için ayrılan tanıtım bütçesini, Beymen'i daha çok kişiye ulaştırmak için kullanma kararı aldıklarını açıkladı. Her zaman müşterilerine "değer yaratan" hizmetler sunmayı ilke edindiklerini belirten Sunay, bu haftadan başlayarak sezon sonuna kadar müşterilerine fayda yaratacak, 30 yıllık anılarını ve tecrübelerini paylaşmalarını sağlayacak bir dizi uygulamayı hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. Bu kapsamda; 1971 yılına ait Beymen ürününü getirenlere aynı üründen armağan etme, 70'li yıllara ait Beymen ürününü getirenlere özel hediyeler ve giysilerini Beymen mağazalarında sergileme imkânı, en eski Beymen müşterilerine özel ağırlamalar gibi etkinliklerin yanı sıra 30 yılı simgeleyen özel fiyat uygulamaları da yer alacak.

Yazarlar