Dekorasyon Yeni yılın renkleri daha koyu tonlar

Yeni yılın renkleri daha koyu tonlar

10.12.2013 - 13:48 | Son Güncellenme:

Yeni yıla girmenin heyecanını yaşadığımız bugünlerde 2014 renklerine dikkat!

Yeni yılın renkleri daha koyu tonlar

Uluslararası Renk Komisyonu’nun (ICC) Türkiye temsilcisi moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile renk kavramını Coloration projesi ile yeniden yorumlayan Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha cesur kullanımları beraberinde getireceğini söylüyor.

Haberin Devamı

Filli Boya, yaşam alanlarınızı geleceğin renkleriyle dekore etmek isteyenlere rehberlik ediyor.

Ümit Ünal: ”Yeni yılda daha cesur kullanımlar bizleri bekliyor.”

Ümit Ünal yaratıcısı olduğu ve içinde altı kavram, seksen renk barındıran bu koleksiyon ile insanların yeni dönemde daha koyu tonları tercih edeceğini söylüyor. Bu koleksiyonla trend belirlemeye, yaratmaya ya da var olanı en erken yakalamaya çalışan Ünal, insanların karakterlerine yönelik ilham verecek özel tonlamalara dikkat çekiyor. Bu yeni dönemde derin griler ve acı kahve tonları kuzeye bakan mekanlara sıcaklık katarken, sedefin parlaklığı, taş rengi, kuğu beyazı ve ekru tonlar güneye bakan mekanlara daha dingin bir hava katıyor.

Cesur yaklaşımlarla tasarlanan mekânlar renklerini hayattan ve onun çelişkilerinden alıyor. Kontrastların belirginleşeceği dolayısıyla stüdyolar, salonlar ve loft mekanlar, tasarımın iyice vurgulanması istenen mekanlar, ara bölümlerden çok ana bölümler, showroom ve geniş mağaza mekanlarıyla birlikte galeriler bu yaklaşımdan en çok faydalanacak yerler olması öngörülüyor.

Yazarlar