Stil ‘Yenilenen İkonlar'

‘Yenilenen İkonlar'

31.08.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gap, Sonbahar 2012 sezon kampanyasını, özenle seçilmiş dansçı ve müzisyenlerin giydiği sezonun zengin renk seçenekleri ve modern bakış açışıyla tasarlanan Gap’in imza parçalarının oluşturduğu ‘Yenilenen İkonlar’ koleksiyonuyla hayata geçiriyor.

‘Yenilenen İkonlar

Yaratıcılıklarıyla bu kampayaya ilham veren isimler; Avett Brothers grubundan Seth ve Scott Avett, Pop müzik ikilisi Karmin, profesyonel Jookin dansçısı Lil Buck, söz yazarı ve besteci Lia Ices, Çin asıllı San Francisco’lu balerin Yuan Yuan Tan; müzisyen Kaki King ve söz yazarı ve besteci Nicki Bluhm. Performanslarını sergilerken çekilen kampanya fotoğrafları ‘Be Bright’ ile verilen mesajı akıllarda şekillendiriyor.

Haberin Devamı

‘Yenilenen İkonlar

Gap’in Sonbahar koleksiyonu müşterilerin kendi tarzlarını yaratabilicekleri modern yorumlanmış klasik ikonik ürünlerle günlük Amerikan tarzını yansıtıyor’ diyen ve ekleyen Gap Global Pazarlama Direktörü Seth Farbman ‘”Shine” kampanyasıyla, insanlara dünyaya iz bırakmaları için ilham veren parlamakta olan sanatçıları ve müziyenleri tanıtarak markamızın geleneği devam ettiriyoruz. Bu enerji ve tutku bizim kıyafetlerimize nüfus eden türde bir enerji ve tutku.’

‘Yenilenen İkonlar

‘Yenilenen İkonlar’ Kadın Koleksiyonunda Always Skinny Jean, Sexy Boyfriend Jean ve renkli kadifeler; kareli ve çizgili boyfriend gömleklerle ve blazer ceketlerle kombinleniyor.

‘Yenilenen İkonlar

Erkeklerde ise ‘Yenilenen İkonlar’ koleksiyonunda yer alan Slim Fit Jean, Straight Fit Jean, Lived-in Slim Khaki ve Renkli kadife pantolonlar renkli ve çizgili Oxford gömlekler, vintage yumuşak Sweat-Shirtler ve Grafik T-shirtlerle kombinleniyor.

Yazarlar