Editörün Seçtikleri Yılbaşı gecesini evde geçirmeyi sevenlerden misiniz?

Yılbaşı gecesini evde geçirmeyi sevenlerden misiniz?

07.12.2011 - 14:56 | Son Güncellenme:

Peki, Panasonic’in VIERA NeoPlasma TV ve Blu-ray oynatıcınız da var mı? O halde yılbaşında olağanüstü bir heyecan, romantizm ve eğlence sizleri bekliyor!

Yılbaşı gecesini evde geçirmeyi sevenlerden misiniz


Yılbaşı için yapılan soğuk hava tahminleri ev eğlencesine olan talebi artırıyor. Ev eğlencesinde dünyanın en önde gelen markaları arasında yer alan Panasonic “mükemmel bir yılbaşı akşamı” için gereken formülü açıklıyor.

Haberin Devamı

Yılbaşına özel dizilerin, şovların ve filmlerin gerçek keyfi için VIERA NeoPlasma TV!
Hem 2D hem de 3D Full HD görüntülerde kusursuz seyir keyfi yaşatan Panasonic VIERA NeoPlasma TV serisi ile kanalların yılbaşı gecesi için hazırladığı birbirinden keyifli dizi, şov, film ve yarışmaların keyfi artıyor. Mükemmel bir yılbaşı gecesinin ilk adımları 600 Hz kalitesinde Full HD görüntüleri en gerçekçi siyah tonlarla sunan Panasonic VIERA NeoPlasma TV ile izlenecek heyecanlı bir filmle atılıyor. VIERA NeoPlasma TV’nin bir diğer özelliği de kullanıcıyı evdeyken bile dünyaya bağlayan VIERA Connect servisi. Bu servis sayesinde birbirinden heyecanlı oyunlara ve Twitter, Facebook, YouTube gibi sosyal paylaşım ağlarına ulaşılabiliyor. Böylece yılbaşı akşamını evde geçirmeyi tercih edenler dünyanın dört bir yanındaki kutlamalara katılabiliyor.

Haberin Devamı

Romantik bir yılbaşı gecesinin sırrı elinizdeki sihirde!
Yılbaşını evlerinde sevdikleriyle romantik bir film izleyerek geçirmek isteyenler için en faydalı teknolojik ürün Panasonic BDT210 3D Blu-ray oynatıcı. Dev Hollywood prodüksiyonlarına teknoloji danışmanlığı yapan Panasonic’in üstün görüntü ve ses teknolojilerini kullanan BDT210, 2D’den 3D’ye çevrim, 3D efekt derinliğini ayarlama, kolay kullanımlı menü gibi özelliklerin yanı sıra kullanıcının tek el hareketiyle disk tepsisinin açılmasını sağlayan Eller Serbest Sensörü gibi akıllı özellikleri de içerisinde barındırıyor. Böylece filmi değiştirmek için ayağa kalkmaya bile gerek kalmıyor.

Yazarlar