Tatil Yılbaşını Beyoğlu’nun tasarım otel, restoran ve barı Mama Shelter’da karşılayın

Yılbaşını Beyoğlu’nun tasarım otel, restoran ve barı Mama Shelter’da karşılayın

25.11.2015 - 17:10 | Son Güncellenme:

Yılbaşına nasıl girerseniz, seneniz öyle geçer. 2016 yılına İstanbul Beyoğlu’nun tasarım otel, restoran ve barı Mama Shelter’da, lezzetli bir yılbaşı gecesi yemeği ve neşeli bir partiyle girin.

Yılbaşını Beyoğlu’nun tasarım otel, restoran ve barı Mama Shelter’da karşılayın

Mama Shelter ile Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin merkezinde, birbirinden lezzetli yemekler ve içeceklerle yeni yılı karşılayın.

Haberin Devamı

Mama Shelter’ın şefi Haydar Canyurt ve ekibinin sizin için hazırladığı, parmaklarınızı ısırtacak yılbaşına özel akşam yemeğinde neler yok ki...

Kremalı bal kabağı çorbası, pancarlı ve keçi peynirli tarte tatin, zeytinyağlı sakız kabağı sarması, yoğurtlu ve narlı semizotu salatası ile muhteşem bir giriş yapıp, sebzeli terrine ile servis edilen Mantar soslu bonfile ya da baharatlı patates püresi ve portakal sosu ile servis edilen ızgara deniz levreği crumble gibi lezzetli bir ana yemekle devam edebilirsiniz.

Mama Shelter üstelik vejetaryen olan misafirlerini için de ana yemeklere tatlı biber, bezelye, ıspanak, kabak ve havucun muhteşem birleşimi olan Vejetaryen Parmentier’i de eklemiş. Tatlı ise Mama Shelter’ın en sevilen tatlısı Nutellalı profiterol.

Haberin Devamı

Limitsiz yerli içki ve soft içeceğin de dâhil olduğu bu damak çatlatan akşam yemeği 349 TL. Mama çocukları da düşünüyor! Mama Shelter’ın, her çocuğun çok seveceği ana yemek ve tatlıdan oluşan menüsü ve limitsiz içeceği, 12 yaşa kadar, kişi başı 89 TL.

Akşam yemeğini tercih etmezseniz, Mama Shelter’ın tasarım harikası barında limitsiz yerli içki ve bar atıştırmalıklarıyla da 2016 yılını karşılayabilirsiniz. Dostlarınızla İstanbul gece hayatının en sevilen DJ’leriyle dans ederek yılbaşına girmek isterseniz, bar ücreti 169 TL.

Yılbaşında Mama Shelter’ın, Philippe Starck tasarımlı hesaplı ve konforlu odalarında konaklamayı tercih edenler için yılbaşı yemeği ve partisi çok daha hesaplı.

Sizin anneniz bu kadar eğlenceli olabilir mi? Mama Shelter’da 2016 yılını mutlulukla karşılayın.

Daha fazla bilgi alıp, e-mail ile hemen yerinizi ayırtmak için: food.istanbul@mamashelter.com

Telefon ile rezervasyon yaptırmak için: +90 212 252 02 00

Mama sizi seviyor!