Editörün Seçtikleri Yılın rengi moru makyajınıza taşıyın

Yılın rengi moru makyajınıza taşıyın

23.02.2018 - 15:09 | Son Güncellenme:

Pantone Renk Enstitüsü tarafından 2018 yılının rengi olarak belirlenen "Ultraviyole” yani mor ve ötesi kozmetik ürünlerde de öne çıkıyor.

Yılın rengi moru makyajınıza taşıyın

Pantone Renk Enstitüsü tarafından 2018 yılının rengi olarak belirlenen "Ultraviyole” yani mor ve ötesi kozmetik ürünlerde de öne çıkıyor. Asalet, lüks, özgünlük ve yaratıcılığa işaret eden mor rengini bu yıl dudaklarda, tırnaklarda ve gözlerde sıklıkla göreceğiz. Inglot’un yılın rengine özel mor ürünleriyle yılın makyaj trendlerini yansıtabilirsiniz.

Haberin Devamı

2018 yılının rengi mor; içinde lüks, gizem ve asalet barındırıyor. Kıyafetten, dekorasyona birçok alanda gördüğümüz mor ve tonları, makyajda da oldukça gözde. Inglot’un morun her tonuna sahip makyaj malzemeleriyle 2018 yılı makyaj renklerine uyabilirsiniz.

Mor rengin üç farklı tonunu barındıran Freedom system rainbow eyeshadow 128, isteğe bağlı olarak tek ya da karıştırılarak kullanılabiliyor. Simli, sedefli ve mat seçenekleriyle trend bir göz makyajı elde edebilirsiniz. Colour Play Mascara 04 Purple ile de kirpiklerinizi belirginleştirerek, hacim verebilirsiniz. Suya karşı dayanıklı Amc Eyeliner Gel 83’ü ister eyeliner, ister makyaj bazı olarak kullanarak, tüm göz kapağınızda uzun süre dayanan ihtişamlı bir mor etkisi yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dudaklarda mor cazibesi

Dudaklarınızda HD Lip Tint Matte 19 kullanarak mat bir görünüm elde edebilirsiniz. İçeriğindeki argan yağıyla kuruluk etkisi yaratmayan ruj, kalıcı bir etkiye sahip. Avokado ve macademia yağı içeren Lipstick Matte 440 da mat bir görünüm elde edebileceğiniz diğer bir alternatif olacak. Tercihiniz parlak bir görünüm ise; Slim Gel Lipstick 66 tam size göre. Vitamin E, jojoba yağı ve avokado yağı içeriyor.

Tırnaklar iddialı olacak

Nefes alan oje olarak bilinen O2M Breathable Nail Enamel 694 ile tırnaklarınızda mor bir etki yaratabilirsiniz. Geliştirilmiş polimer yapısıyla tırnağa hava, su ve buhar geçişini engellemeyen bir yapıya sahip olan seride O2M, tırnak yüzeyinde nano gözenekler oluşturuyor ve bu gözenekler sayesinde geçiş sağlanıyor. Nail Enamel 835 de tercih edebileceğiniz diğer bir alternatif olacak.

Makyajınıza ışıltı katın

Gözlere, dudaklara, yüze ve tırnaklara uygulanabilen Amc Pure Pigment Eyeshadow 112 ve 113 seçenekleriyle makyajınıza mor bir ışıltı katmanızı sağlayacak. Toz halinde bulunan ürün, Duraline ile karıştırılıp uygulanabiliyor.


Inglot Freedom system rainbow eyeshadow 128 Fiyatı: 25 TL
Inglot Colour Play Mascara 04 Purple Fiyatı: 45 TL
Inglot Amc Eyeliner Gel 83 Fiyatı: 65 TL
Inglot HD Lip Tint Matte 19 Fiyatı: 75 TL
Inglot Lipstick Matte 440 Fiyatı: 55 TL
Inglot Slim Gel Lipstick 66: 40 TL
Inglot O2M Breathable Nail Enamel 694 Fiyatı: 55 TL
Inglot Nail Enamel 835 Fiyatı: 30 TL
Inglot Amc Pure Pigment Eyeshadow 112 Fiyatı: 60 TL

Yazarlar