Estetik Yüz hatlarınızı değiştiren Bella Eyes ve Hollywood estetiği

Yüz hatlarınızı değiştiren Bella Eyes ve Hollywood estetiği

28.02.2019 - 14:57 | Son Güncellenme:

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, Bella Eyes ve Hollywood estetiği ile yüz hatlarının değiştirilebileceğini belirtti.

Yüz hatlarınızı değiştiren Bella Eyes ve Hollywood estetiği

Yüz hatları kaş kaldırma ve badem göz estetiği ile daha ince bir görünüme kavuşturularak değiştirilebilir. Geleneksel teknikler ile alın ve göz çevresine birden fazla kesi açılması gerekirken günümüzde endoskopik teknikler ile minimal invaziv bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Haberin Devamı

Bella Eyes estetiği uygulaması

Bella Eyes estetiği yaklaşık bir saat süren bir operasyon ile başarılı bir şekilde tamamlanabilir. Endoskopik teknikler ile saçların arasından açılan 0,5 mm’lik minimal kesiler ile prosedür uygulanır. Saçların arasına gizlenen dikişler sayesinde görünür bir dikiş izi oluşmaz. Açılan bu minimal kesilerin içinden hem göz hem de kaş şekline müdahale edilebiliyor. Kısa süren bir operasyon ile hedeflenen görünüm başarılı bir şekilde sağlanabiliyor.

Operasyon sonrası

Minimal invaziv bir işlem olduğu için iyileşme süreci daha hızlı ve daha zahmetsiz geçer. İzler saçların arasına gizlenir, minimal kesiler yapılır, görünen bir yara izi oluşmaz ve ufak ödemlerle bu süreç atlatılabilir. Cilt yapısına göre kişiden kişiye göre morluk ve ödem değişkenlik gösterebilir. Bella eyes estetiğinin sonuçlar operasyondan hemen sonra görünür olur.

Haberin Devamı

Bella Eyes estetiğinin sonuçları kalıcıdır

Çeşitli teknikler ile badem göz oluşturulabiliyor ancak, bunun için gözlerin kenarlarından görünür kesiler uygulanması gerekebiliyor. Endoskopik kaş kaldırma ve göz germe estetiği ile görünür kesi yapılmaz. Sonuçları uzun ömürlü olan, oldukça etkili sonuçlar elde edilmesini sağlayan modern bir tekniktir.

Hastanın ihtiyacına göre göz, kaş ve yanak estetikleri birleştirilerek kombine operasyonlar yapılabilir. Bunun için Bella Eyes tekniği ile birlikte Hollywood Yanağı estetiği teknikleri birleştirilebilir. Bu operasyonlar kişiye özel olarak planlanarak uygulanmalıdır.

Yüz hatlarınızı değiştiren Bella Eyes ve Hollywood estetiği

Op. Dr. Ufuk Askeroğlu

Yazarlar