Stil Zac Posen Pre Fall 2013 Koleksiyonu

Zac Posen Pre Fall 2013 Koleksiyonu

29.07.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Neredeyse tüm markalar Pre Fall 2013 koleksiyonlarını tamamlıyorlar. Tamamladıkları gibi de sunmaya başlıyorlar. Bu markaların arasında her koleksiyonunu severek, heyecanla takip ettiğimiz Zac Posen yer alıyor. 2013 Sonbaharı’nda davetlerde ya da yakınlarımızın özel günlerinde rahatlıkla tercih edebileceğimiz, aasil ve şık görünümü bir hayli uygun parçalar yer alıyor.

Zac Posen Pre Fall 2013 Koleksiyonu

Görünüşe bakılırsa bizi 2013 Sonbaharı başlarında siyah, bordo, lacivert, bej ve pudra tonlu günler bekliyor. Balon etek paçaları, deniz kızı modelleri, kum saati şekli gibi birbirinden güzel kesimleri bünyesinde bulunduran koleksiyon kumaş seçimleriyle de adından çokca bahsettirecek gibi duruyor. Yerleri süpüren uzun ve balon kesim kuyruklar tam da baloya uygun bir zerafet sergiliyor.

Haberin Devamı

Kırmızı ve bordo tonların mürdüme bakan yüzüyle, siyahın lacivertle olan birleşimi ortaya hoş bir renk skalası çıkmasına yardımda bulunuyor. 1940’ların kumsaati şekillerinden ilham alın, beli olduğundan çokca ince gösteren kesimler zayıf gözükmeniz için birebir. Kollarda kullanılan volumlerle de olduğunuzdan daha da ihtişamı gözükebilir, dikkatleri çekmeyi başarabilirsiniz.


Yazarlar